Prijava

Znam neku debelu što je imala neke gadosti ispod sisa, ima ogromne, ne nosi brus, pa valjda nije lepo prala ispod pa se nešto nakotilo. Rekla mi čime se mazala al sam zaboravio, nešto protiv gljiva ili čega već.

Prošao im rok.

Našao sam!
Evo mog saveta: ono što ste zagubili u kući nalazi se upravo na mestu gde jedino niste tražili, a to je zapravo najočiglednije mesto za koje se pitate zašto ga niste odmah proverili. Zapravo se radi o mestu na kome niste najčešće, ali jeste često, nalazi se tu negde, zapalo je kad ste pomerali stvari, sveske, diskove, olovke...
U mom slučaju lk se nalazila iza stola za kojim učim, ali to je neki glomazan sto koji je prislonjen uz zid, a lična se našla između stola i zida. Čučala je tamo i čekala, malo se nakupila prašine i našla prijatelja da joj pravi društvo, blokče na koje sam totalno zaboravio. Nisam uspeo i njega da izvučem, moraću da pomerim ceo sto.
Hvala svima na pomoći i nadam se da ćete pronaći ono što tražite! :*

uf, sad mi lakše!

Eto sad možeš mirno da spavaš :)

ја знам кад сам био мали једном да сам изгубио тако неко говно и ево малопре га нађем у дупету! замисли, најочигледније могуће место, све ове године!

Çoa, znao sam da ima nešto u tebi.

pitanje je kako naći nešto, a veruješ da si okrenuo celu kuću naglavačke i da toga nema, a ubeđen si ipak da je tu negde...

Obicno se tad predmet nalazi ni manje ni vise nego u tvojoj ruci :D

Prevrneš pepeljaru. Praznu, normalno. I, kreneš da tražiš. Doza samopuzdanja da ćeš naći traženu stvar je najbitnija u svemu.
Ovo sa pepeljarom sam videla od drugarice, kojoj je to ostalo od prapraprababe... Kaže, da joj se još nikad nije desilo da nije našla ono što je zagubila.
Mene sve te ritualne stvari pomalo plaše... Zato se oslanjam isključivo na - aha, odavde sam pošla kad sam primetila da mi nema toga i toga...Ajd, da se vratim na to mesto... Hmm, bila sam u sobi, ali što sam došla do kujne? ... I, tako... Nađe se.

setis se gde si zagubio? valjda...

Čestitke, i da te služi dok je opet ne zagubiš :)