Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
skype, filmovi, veci ekran, gomila drugih aplikacija koje ne bi radile na mobu ili je na tabletu makar lakse koristiti ih, cesto veca memorija itd.
telefon je sa druge prakticniji, ako nije neki jebitacni onda i jeftiniji
Mlatoni, ja recimo već treba da menjam lap-top, za penziju je, al može da izgura još godinu dana, otprilike toliko planiram da zadržim i ovaj telefon. Sad ti meni reci da l' sam ja lud ako za godinu dana kupim tablet ili sam lud ako kupim novi lap-top i novi fon?
ali paket sredjuje net
telefon je sa druge prakticniji, ako nije neki jebitacni onda i jeftiniji
Skype se može koristiti i sa telefona. Ako planiraš da gledaš filmova sa tableta zapitaj se koliko često ćeš to raditi. Operativni sistem je isti kao na većini telefona tako da nema aplikacije koja može da radi na tabletu a da ne radi na telefonu. Hardver jeste bolji, ali se i tu zapitaj koliko ti to može biti korisno. Kao što ti Atif reče, razmisli dobro je l' ti to zaista potrebno pre nego što ga kupiš, da se ne bi posle kajao što si bacio pare.
Meni tablet i laptop nisu ista kategorija pa ne mogu nikako da se porede jer ne vidim kako to tablet može da zameni laptop osim možda interneta.
Pa evo ja na primer sve što radim na laptopu ili kompu je internet, a na netu ni filmove ne gledam, nači ono vuka, fejs, jućub, sajt fakulteta i onlajn novine, jednom u godinu dana stranica u vordu i to je to. Meni bi tablet sasvim lepo završavao posao.
Sve sto vam treba mozete naci kod dva brateta subotom rano ujutru na Bubanj potoku.
naravno, rekoh da ga sigurno necu uzeti u narednih 10 meseci
E u tom slučaju izaberi ovu povoljniju opciju. :)
edit: ovo kažem Veverici
pobogu mlatoni, kako ne kapiraš? nemaš pojma dečko. saću ti ja objasnim na plastičnom primeru.
eto npr. recimo da ja imam luj viton tašnu, jedan od njihovih starijih modela, cena 500 jura. tašna je kožna, kvalitetna, dovoljno velika da mi svašta stane u nju (dizvineš), i ima jedan džep unutra. i onda ja odem kod drugarice u rim, i tamo vidim da svi furaju najnovije luj viton tašne, koje koštaju iljadu jura, malo su veće od moje i imaju ceo jedan džep više! pa normalno da ću momentalno da poželim da imam istu.
#firstworldproblems #consumersociety
Lemajo, dobro si devojče, nemoj da kenjaš bez preterane potrebe. :*
Lemajo sram te bilo troluješ omladinu lolololo
Koji nemač pojma. Umjesto da pare potroši na gudru on uzima neke tablete pičke materine. Treba mu zabranit ulazak u Holandiju
veverice, i devojčice moraju da kake. inače bi se rasprsnule od nagomilanih govana...
Awwwww romantična duša
Ih Lemajo, prava vatrena crvenokosa, take najviše volim. he he
srca zvezdice smajlići
Lemajo, misliš li da je pored toga što si rekla glavni vodič kod ljudi pri kupovini tehničke opreme (u ovom slučaju tableta) to da bude što veći? Veći je uvek bolji?
Vid ga Gonzo! Pa ti još nisi banovan?
mlatoni, ladno se svet okrenuo napačke! pre par godina se išlo ka tome da budu što manji, sad su veliki opet u modi...
Oprostio mi Faca grehove :)
a što si bio banovan?