Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nije banovan iako je zaslužio. Naime, pretio je da će da svršava po faci. lololo
Brate, ja realno volim velike telefone. Jebiga, posedujem purenjak, pa kad naguram telefončugu i još par stvari u džep, deluje kao da sam obdaren. Mada, ne znam ni šta će mi to kad ne jebem u svakom slučaju.
pa to spada u kategoriju najlepše želje, šta tu ima za ban? c,c,c kuda ide ovaj svet...
Nisam ni bio banovan, niti bi trebalo. To je zajebancija sa teme za Zvezdu i Partizan gde smo se podjebavali i prozivali (zbog toga je i otvorena), a ja sam u jednoj prozivci umesto reči ''lice'' upotrebio ''faca'', pa je zbog toga nastala zajebancija da me treba banovati jer sam uvredio moderatora. U principu sad i ne deluje preterano zanimljivo, ali je u tom trenutku bilo. :)
hahaa dobra fora :)
Hahaha, daj brate, ogadio si mi svršavanje po faci...
Ubuduće samo gutam, olololololo