Ja se sve nešto bojim da nam ne banu na Adu kad dođe lepo vreme i da nam ne hakuju loptu, pa da nemamo čime da pikamo fudbal.
EDIT: Ili još gore, da hakuju Fejza i on počne da dodaje loptu lolo
Amonimusi, aj vratite se napadanju sajta SNS Grocka.
Jesu li sebi odabrali neki poster? :D
Ček da i ja probam! DABOGDA PO POKLOPCU SANDUKA K'O PO TASTATURI LUPALI, A NIKO IH NE ČUO!!!
Da se i ja učipim DABOGDA VAM SE TASTATURA POZLATILA! Pokazali ste da smo vam trn u dupetu...
Мени опет багује сајт. Шта је рећ?
Стварно опет багује. Ал битно да раде музичке реакције! Рихо, немој да се логујеш преко вукајлија.цом, послао сам ти адресу у пвт. :)
Лахва браћори.
НЕ МОЖЕ ПИЧКЕ АНОНИМУСКЕ, НЕ ДАААААААААААААААААААААМО!
Цокулићу, пичко, ти си срушио сајт зато што су те бановали!
Што вас нема људи ? ђесте ? АЈМО НА ФОРУМ ДА ПРКОСИМО АНОНИМУСИМА!
Jedva sam usla na sajt iz stotog pokusaja ... Pa dokle vise?
АНОНИМУСИ ДЕЦХКО! ДАБОГДА ВАМ СИН ЈЕДИНАЦ НЕ ЗНАО ПРИЧАТИ И ПРВУ РИЈЕЧ РЕКАО КАД ГА ГРУПА ЦРНАЦА ПИТА МОЖЕ ЛИ ДА ГА ЈЕБЕ ЈАКО КУРЦЕМ У У ГУЗИЦУ И КУРЦЕМ У УСТА А ТА РИЈЕЧ БИЛА МОЖЕ $!$!
nisu morali zbog mene jbg :) DNS ne sljaka bre?! ni verzija za mob...
Anonimusi su hakovali onaj meteor da uništi Rusiju. MAJKU VAM VAŠU, ŠTO NAPADATE SRBINA I RUSA NEBESKOGA? DOKLE?
Идиоти, боље да обарају албанске сајтове, а не наше. Веверице, ај пошаљи и мени у пвт адресу.
ДАБОГДА ВАМ СЕ ЂЕЦА ОТРОВАЛА БУРЕКОМ ОД СИРА!
ANOMINUSI, ŠTO IZDAŠTE KOSOVO?
devetaru sada već počinješ da vrijeđaš :D
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ja se sve nešto bojim da nam ne banu na Adu kad dođe lepo vreme i da nam ne hakuju loptu, pa da nemamo čime da pikamo fudbal.
EDIT: Ili još gore, da hakuju Fejza i on počne da dodaje loptu lolo
Amonimusi, aj vratite se napadanju sajta SNS Grocka.
Jesu li sebi odabrali neki poster? :D
Ček da i ja probam! DABOGDA PO POKLOPCU SANDUKA K'O PO TASTATURI LUPALI, A NIKO IH NE ČUO!!!
Da se i ja učipim
DABOGDA VAM SE TASTATURA POZLATILA! Pokazali ste da smo vam trn u dupetu...
- Dobio sam informaciju da je napadnuta Vukajlija, pa ne može to tako gospodo Anonimusi !
Стварно опет багује. Ал битно да раде музичке реакције!
Рихо, немој да се логујеш преко вукајлија.цом, послао сам ти адресу у пвт. :)
Лахва браћори.
НЕ МОЖЕ ПИЧКЕ АНОНИМУСКЕ, НЕ ДАААААААААААААААААААААМО!
Цокулићу, пичко, ти си срушио сајт зато што су те бановали!
Што вас нема људи ? ђесте ? АЈМО НА ФОРУМ ДА ПРКОСИМО АНОНИМУСИМА!
Jedva sam usla na sajt iz stotog pokusaja ... Pa dokle vise?
АНОНИМУСИ ДЕЦХКО! ДАБОГДА ВАМ СИН ЈЕДИНАЦ НЕ ЗНАО ПРИЧАТИ И ПРВУ РИЈЕЧ РЕКАО КАД ГА ГРУПА ЦРНАЦА ПИТА МОЖЕ ЛИ ДА ГА ЈЕБЕ ЈАКО КУРЦЕМ У У ГУЗИЦУ И КУРЦЕМ У УСТА А ТА РИЈЕЧ БИЛА МОЖЕ $!$!
nisu morali zbog mene jbg :)
DNS ne sljaka bre?! ni verzija za mob...
Anonimusi su hakovali onaj meteor da uništi Rusiju. MAJKU VAM VAŠU, ŠTO NAPADATE SRBINA I RUSA NEBESKOGA? DOKLE?
Идиоти, боље да обарају албанске сајтове, а не наше. Веверице, ај пошаљи и мени у пвт адресу.
ДАБОГДА ВАМ СЕ ЂЕЦА ОТРОВАЛА БУРЕКОМ ОД СИРА!
ANOMINUSI, ŠTO IZDAŠTE KOSOVO?
devetaru sada već počinješ da vrijeđaš :D