Lilith i Adam

1. žene su zle, a muškarci su za to krivi.

2. Na kraju treće sezone Lilith se vraća.

3. prokletstvo poslednjeg posta

Warner von Latinsche

ejs sad vi pričate kao da se taj pad stvarno desio, to je samo metaforička priča kojom su jevreji sebi pokušali da objasne početak svesti o čovekovoj konačnosti, koja je neminovna i nema natrag. stvar je samo kako se nositi sa konačnošću, jevrej/hrišćanin krivi ženu (lolo) i traži spas u beskonačnosti, jer je konačnost nešto nužno zlo, dok bi se stari grk ili neki drugi paganin mnogo bolje nosio sa činjenicom da je konačan i shvatao je afirmativno, kroz tragičko doživljavanje sveta i slavljenje života

Ženstvena žena Žana
    Bravo, čoveče, ti si jedan od retkih koji ženu vidi baš onako kako treba! Svaka čast što nisi podlegao stereotipima!

naprotiv, više sebe doživljavam kao fašistu sa bičem hihihi
    samo sam naglasio tvoje banalizovanje, nebitno da li ja to stvarno vidim tako

ostatak posta su ti nekakvi pokušaji bivanja vickastim, i nemam neki odgovor sem pleee

4. Nemoj da ste namcori, pa da nema mita o Lilith, na koga bi se ugledale sve one sirote Goth curice.

5. Inače, cela ta priča je idiotska. Lilit, večito nezadovoljna kučkica, umetnica performansa, tipa Marina Abramović, samo želi da je slobodna od okova kolektivne nesvesti i bla bla bla. A ustvari je bila nezadovoljna Adamovom umetnošću performansa, da se tako duhovito izrazim, pa je otišla da se trpa sa zmijom, ej, toliko je bilo loše. Ako to ima veze sa feminizmom, evo meni glave.

Jeste fino biti nezadovoljan do te mjere da te nagoni za napredak na sebi, još ako je "dobro" usmjeren. A, ja sam se zajebavao i doveo u povezanost feminizam i Lilit, mojne me bijete. :)
    I da, rekoh "dobro", jer moje "dobro" i "normalno" nekome predstavlja nešto što nije normalno, možda i većini, ali hu keeers.

6. Nemoj da ste namcori, pa da nema mita o Lilith, na koga bi se ugledale sve one sirote Goth curice.

Na Naamu?

7. ne, čovjek bi uvijek trebao da ima želju i volju sa napretkom

Želja je osobina nedostatka, gde ništa ne nedostaje, nema ni želje.

8. Ja mislim da je Lilit bila dobra pička.

9. Želja je osobina nedostatka, gde ništa ne nedostaje, nema ni želje.

Ali, to je tužno...

10. Ne sekiraj se Sandman, male su sanse da cemo se u toj situaciji naci.

11. samo sam naglasio tvoje banalizovanje, nebitno da li ja to stvarno vidim tako

ostatak posta su ti nekakvi pokušaji bivanja vickastim, i nemam neki odgovor sem pleee

Mislim da je banalizovanje bilo prilično očigledno, tako da nije bilo potrebe za naglašavanjem istog. Ali, neka, ti si preko mojih leđa stekao šansu da izneseš svoje filozofsko shvatanje jedne tako dubokoumne priče. Opraštam ti, samo zbog Vejtsa.

EDIT:

A, ja sam se zajebavao i doveo u povezanost feminizam i Lilit, mojne me bijete. :)

I ja sam se zajebavala da ću da te bijem. :) Nisi samo ti doveo to dvoje u vezu, ima ih još, mada, ja iskreno ne vidim neku logiku.

12. kakav vejts, sisata lilita u drugom planu je prava stvar

hehe

preko mojih leđa

13. kakav vejts, sisata lilita u drugom planu je prava stvar

Jbte, toliko ju je Vejts zasenio, da mi pet minuta nije bilo jasno o čemu pričaš. Kladim se da on ne bi čekao Evu da mu predloži da pojedu jabuku.

14. Да препоручим први клип на познатом сајту забавне задржине ефакту, први клип и после испод њега један који се зове "Иц онли шмелц", топле препоруке од вашег пацова.

њњњ.ефукт.цом

15. Ovo je Glen imao blizak susret sa imaginarnom Lilit, ili možda čak stvarnom, te je nastala ova stvar? :)
    Možda je neka druga sukuba u pitanju doduše...

16. toma čeka matildu..

elem, nekako mi je suvišna lilit u celoj priči, kod eve ima sve, i dosluh s đavlom i matrijarhat i feminizam

17. Doživljavam Evu kao Morrowind, djejovčurak sa sela koja ti ukrade srce u trenutku, a Lilit kao Oblivion, previše nabudzen i nedopadljiv.

18. Да ли је неко поставио питање "Да ли би Лилит узела јабуку под наговором змије или би као самосвесна жена одјебала ђав'ла у три курца и остала да лади јајо у рајском врту? И ако је тако, да ли је онда Бог крив што смо прогнани, јер је јелте непогрешив а са Евом је погрешио, и свезнајући је, а није знао да ће да поједе јабуку јебем је уста?".

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.