Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo ovako, svi Vukajlijaši koji su iz Banje Luke, a zainteresovani su za neko okupljanje, nek se prijave na ovoj temi, ako bude dovoljno zainteresovanih, možemo se dogovoriti oko mjesta i vremena okupljanja. Na ovu inicijativu me je inače inspirisao Kuvajlija.
Evo sad liste potencijalnih prisutnih, ako do tog okupljanja dođe:
(ako se još neko prijavi, biće dodat na listu)
- Kuvajlija
- Jovičić
- Selenijum (trenutno u Srbiji)
- virus 15 (zasad otkazao)
- YomaX
- Slavk0
- Sergios
- Tralala (nepotvrđeno)
Da li mi iz Prijedora mozemo da se tu uklopimo nekako?
Prijavljujem se na listić i idemo :)
@virus15: Pa ako vam nije problem dovući se do Banje Luke, dobrodošli ste.
Jovičiću.....A gdje ?Šta?Kako planirate? :)
Kakav problem, mi smo često u BL!
Eto onda naći ćemo se jedan dan u novembru, može možda iduća sedmica, okupljanje recimo u 14h ispred boske (tačnije kod sata) ili ako vam više odgovara, ispred pozorišta. A kad se nađemo, onda idemo u neki kafić.
ok :))))
I ja sam za, a mislim da je i Sergios. Samo, nemojte se okupljati pred Boskom, ajte negdje toplije, u neku kafanu.
Slavk0, na listi si.
Hoću reći, nek okupljanje bude direktno u kafani, eto :)
Kafana je moja istina!
Ićiće i tralala...ja je stavljam na spisak
ako je u novembru ja definitivno otpadam, juče sam se gadno povrijedio na rekreaciji, tako da sam ovaj mjesec nepokretan!!!
E jebi ga, onda ćemo tebe zvati na drugo okupljanje.
A što se tiče kafane, može i driektno u kafani. Predložite neke kafane!
Potvrđujem...
Mene samo zajebavaju radni dani. :S
I mene serg,ali ćemo smisliti nešto kad budemo svi slobodni.....
E da, i hoću da javno izjavite da je Banja Luka predgrađe Šargovca!
I da Maja ostavi auto kod kuće!
Serg znaš onu pjesmu "Zaboravi,zaboravi....na na na na" :)))
ne ja samo znam onu "Na zadnjem sjedištu moga auta" :P