Okupljanje Vukajlijaša u Banjoj Luci

1. Meni odgovara, no Sergios i Yomax izgleda ne mogu idući vikend.
    Mislim da će to lakše ići putem mobilnih. Ja sam s dvojicom razmenio brojeve putem PVT. Dajte ljudi putem PVT Jovičiću ili meni brojeve mobilnih. Dogovor će biti brži i lakši.

2. Onda može bilo koji dan iduće sedmice, samo recite kad vam odgovara.

3. A može i ove sedmice, ako sad imate vremena.

4. Ja mogu poslije tri radnima danima uglavnom, za vikend nisam u BL, a ponajviše bi mi odgovaralo idući vikend, dakle 14. ili 15.

Poslah broj Jovičiću

5. ajd može onda odlažemo do 14/15.

6. Što se mene tiče, odlično!

samo da još sačekamo ostatak ekipe, da daju svoj sud... :D

7. Ljudi moji novembar je mesec. Predlažem sastanak u Jajcu 29.XI. da zajebemo ove belosvetske muljatore i napravimo jezgru neke nove YU. Ajd nemojte sad ju, ju, jezik pregrizo.... :-)))))

:-)))))), :-)))))))

8. hahahhah!!! The new Power's rising!!!

Podržavam, i predlažem da sastanak bude u nekom zaostalom atomskom skloništu ili pećini, a da svi učesnici nose maske... Samo da Jovičić kao predvodnik stavi kapitensku traku... :DDDDDDDD

9. Ja sam za randes u "Zlatnom lavu", obožavam krompiriće dole ;), a i dokon sam uglavnom, tako da mi odgovara bilo koji termin.
    Pozdrav :)

10. Baš ste mi slatki :) lepo se ponapijate i nedajte kuvajliji da popije previše :)

11. Aj navrni sevast :)

12. Slavk0 pošalji mi broj mobilnog na PVT. Reče mi Sergios da te kontaktiram pa da te nazovem. Pozzz... i imaš PVT sa mojim mobilnim.

Hik,hik Sevasti već sam tropa...:-))))

13. Bila sam jednom u toj pivnici, brate mili 3KM veliko pivo. Ne dam, bre!!!
    Ima fin kafić iza pozorišta, sa druge strane Kabarea, odlično su sredili, unutra je toplo, nije plastenik, odlična muzika, konobari normalni, atmosfera skroz super, veliki Nektar 2KM, kafa 1,20KM, jedino je problemčić što se mora ići okolo u wc u onaj podrum...

14. Ma može i tamo, meni odgovara, sam nek ima piva :))

15. @ selenijum :
    Da ti nisi možda završila gimnaziju? Ove godine?

16. E ovako ljudi moji, danas smo se sastali Kuvajlija, Slavk0, Sergios i ja i dogovorili smo se da zakažemo zvanično okupljanje Vukajlijaša u Banjaluci za subotu, 14. novembar u 18.00 h u pivnici "Zlatni lav" pored Venecija mosta.

Svi ste pozvani, pored nas četvorice, poimenice, pozvani su:

-YomaX, Tralala, Selenijum, virus 15, a svi ostali Vukajlijaši iz Banja Luke i okoline takođe su pozvani, i ako su zainteresovani nek se prijave na ovoj temi.

Dakle, okupljanje, u subotu, 14.11.2009. ispred pivnice "Zlatni lav" .

17. Jovičiću isti dan kada i Fist. Ako ne možete sa Beogradom, onda da se takmičite barem ?

18. Svi koji žele da potvrde svoj dolazak mogu to uraditi ovde ili SMS-om na +387/66/476603.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.