Omiljena mitološka ličnost

1. Možda je klinački, al' meni je herkul i dalje na top listi. Ide, tuče, jebe šta stigne(i muško i žensko) i na kraju zavšri na olmpu kod ćaleta i kurve here.
    I hefest mi je uvek bio kul, pojma neam zašto.

2. Шоми

Мрс. Рејвен зато што су сисате готичарке мит

Eto i ja da doživim da odem u legendu.

3. Gled'o si Međedovića pre neko veče, priznaj!

4. MOCNA ZMIJA NIRDALA!!!

5. Hvala Kizo, nauči čovek nešto novo svaki dan.

6. Odisej. Nije napumpani gegula, nema supermoći, prvo gleda da probleme reši glavom, ali bije itekako kad mora, ima čeličnu volju, porodičan, osećajan čovek, ne zanosi se herojskim sranjima, smiruje situaciju, diplomata. Moj ego-ideal.

7. A tek što puca strele...

8. А тек што јебао нимфу 20 година док се није сетио жене, прави породични човек..

9. Prometejska jetra... Kakav trip jbt... Kada bih ja imao to...
    Nego, nije mitologija, ali kad već stavljate marvelovska sranja, jeste li videli ovo:
    http://www.blic.rs/data/images/2012-06-06/249568_shkiponja-02_ff.jpg?ver=1338998443
    Šćiponja, zaštitnik šiptarskog življa, tlačitelj Srba. Nisu imali ideju, pa kopirali Fantoma Šiptari.

10. А тек што јебао нимфу 20 година док се није сетио жене, прави породични човек..

Nije 20, već samo sedam, i to ga je držala protiv njegove volje, dok ga bogovi nisu oslobodili. A pod Trojom nije ništa ni pipnuo. Na kraju je morao, i sa Kirkom, oće čovek da poludi. Šta, ti bi podneo sve to vreme bez seksa? On je muškarac, on ima potrebe. I na kraju šta uradi: odbije večiti život, odbije prelepu nimfu i vrati se ostareloj ženi. Karakter.

11. Ma omađijali ga, bitno da se na kraju vratio, i da ga je žena čekala - hepiend.

12. hepiend

Nije hepiend, ima nastavak, Telegonija, gde njegov i Kirkin sin Telegon dolazi na Itaku tražeći oca i ne znajući ga ubije.

13. Фенрис вук.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fenrir

Јербо ће да дође и најебе се свима мајке на гомилу. А и јер раставио цео Рај на парчиће мада онда га Луцифер убије, мада то је небитно.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.