Prijava

A sto igra nolo, to nista jel

Kosarka je bitnija.Iako se takmica nije ni odigrala LOL

cekaj, ovo bilo u Nishe utakmica?

Nish, svet za sebe
https://i.ibb.co/gtQ5yH1/2.jpg

A prolazio pešaka dan pre tekme kad poplavilo tu oko hale, bilo mi je sumnjivo, al vise sam mislio da će parket da se podigne nego ovo hahaha

Eh da se u Šapcu igralo pa da vidite šta je tehnologija. Šta, ne igraju se utakmice nikad u toj prčvarnici sjebanoj? A ok ništa onda.

ja bih bio pazljiviji kad izgovaram ime mesta ciji je gradonacelnik bio drakula jebeni
https://www.telegraf.rs/vesti/31257-otkrivamo-drakula-bio-gradonacelnik-sapca-u-15-veku

drakula idi od mene

Šabac u Srbiji imao prvi prozor, klavir i još koješta prvo (zaboravio sam), višestrukog prvaka evrope u jednom sportu, Marlenu, Gobline. Dosta.

Trebam doci u taj Shabatz da vidim šta je to

Marlenu

Secam se kao klinac, uvek je isla po gradu prosila, skicala, drekenjala se. Najjaca provala joj je bila daj dve banke, ako kazes nemam ona ti pruzi kaze evo ti.

Jebena cirkuska atrakcija, Bog da joj dusu prosti, negde sam cuo da su je doveli za vreme okupacije svabe iz Nemacke da ih zabavlja u cirkusu i ostala tu. Ono ka mentalno nestabilno, ugrozeno siroce kojem je pobijena cela porodica postane veca legenda nego bilo ko iz niske gimnazije recimo... to ti je kad je klima ili podneblje, kad nemas bugaristan okolo.
Kao recimo Misa Tumbas u odnosu na zeleznicare iz predgradja. Legenda kaze da i dan danas prosecni panter kad hoce da navodi ne bas "svetle" primere kao Tumbas je vas navijac hahahaha. Pazi kako ti likovi shvataju neciju bolest.
Drugi svet jbg, evolucija.

Ne razumem taj mentalni sklop kome su takve spodobe fascinantne i "legende". Miša tumbas, ta šapčanka, u Nishe Pampi i onaj ganci što se dernja na keju. Ok je kapiram, vaše srce je tako veliko i sve ljude podjednako volite, bravo za vas, medalja stiže, ali to neko drkanje na nešto što su u suštini retardirane osobe mi nikad neće biti jasno.

Vidis, tako ni meni nije jasno podsmevanje pokojnom Tumbasu niti koriscenje istog u svrhu potprcavanja. Covek je bio oboleo, bolestan, razumes?

Niš>Šabac u toliko mnogo stavki je smešno.

Niš>Šabac u toliko mnogo stavki je smešno.

Slika Niša bi trebalo da stoji u rečniku pored izraza "ništa posebno". Najništaposebnije mesto u kom sam ikada bio, toliko toga vau sam čitav vek slušao o njemu da sam se baš nekako skenjao kad sam otišao.

Šapcu nisu dali šmek i veličinu arhitektura ili bogatstvo, već ljudi. Nisu ga za džabe zvali mali Pariz, iznedrio je toliko kultnih glava i neponovljivih bitangi. Nekada ga nisam mirisao, no vremenom sam ga zavoleo. Šteta što su musavi uspeli i tamo da ovladaju, mada ljudima svejedno nikada neće ovladati. Niš je bolji od Šapca jedino što ima veću tvrdjavu, bolji muzički festival, i možda je tamo uzgojena najveća paprika svojevremeno, ne znam.

Bombi ne reče nam kako se osećaš tamo medj' Ganima?
Ono kao, avangarda, ja sam kralj, a ovo su moji bedni smrdljivi podanici, ili deo tebe poprima mirise i ukuse okoline?
Ima li reke tamo kao u rodnom kraju ili jedva čekaš da se brčneš u svom Gangu i da spereš godine ciganštine sa sebe?

Inače Šabac srkoz ok grad. Imao je dosta muke tokom ratova i treba da ima svačije poštovanje. A tebi Bombi preporučujem knjigu Bugarski žločini tokom I sv.rata (ona je malo teže štivo od Zločini Bugara tokom II sv.rata). Čisto da imaš u trenucima dokolice.

Meni Niš najbolji, ali valjda je to i normalno.. svako treba da voli svoj kraj. Glupo bi mi bilo da mislim da je neki drugi grad bolji od mog grada i da sam još uvek u mom gradu.
Generalno, cela Šumadija ok, za nekog kome pukne film od gradskog života, može tamo da nadje neko selo i da mu sve bude potaman.
Gde ima veća reka tu je i život nekako dinamičniji.
Ravnice stvarno ne mogu da svarim. Poštujem svakog ko tamo može da živi, ali ja teško da bih mogao.
Recimo Vršac mi je isto top gradić. Lep, ima parče Karpata, okolo sve ravno, ali kad ti se stužni ravno ti pogledaš na onu njihovu kulu i sve se nekako vrati na svoje. Imali su i taj Hemofarm da pogura malo privredu. Ne znam dokle su stali s tim.
Ovamo južno od Niša, i to mi je lepo ali mnogo je siromašno.

tako ni meni nije jasno podsmevanje pokojnom Tumbasu niti koriscenje istog u svrhu potprcavanja. Covek je bio oboleo, bolestan, razumes?

Ne podsmevam se, boli me kurac za mentalno obolelu individuu koja je našla za shodno da vadi kurac na tribinama na košarkaškoj utakmici. Takvim ljudima treba stručna pomoć i institucionalizacija, a ne da budu predmet nekog morbidnog veličanja i pretvaranja u "kultne legende" i da vršljaju slobodno među navijačima, iako su otprilike na istom razvojnom stupnju i kvocijentu inteligencije.