Кошарка

1. Agilni
    Osvajamo ovo.

Normalno.

2. Mala prognoza za srpsku repku na EP- cetvrto mesto grupa, u osmini na Grke, 40 razlike za Grke, pozdrav.

3. Kosarka je sport za nejebace, ili kako danasnja omladina kaze, "incele". Ne mozete ubaciti kurac u picku pa zato ubacujete loptu u kos

4. Popij ti viagru, mozda ti naraste ta sramota od kurca pa onda prestanes ubacivati loptu u kos i pocnes ubacivati sad vec narasli kurac u picku

5. Улоговао сам се након две недеље само да стратимиру кажем да се насиса курчине

6. https://www.reddit.com/r/nba/comments/wf5eit/the_oklahoma_city_thunder_and_miami_heat_refused/

Kontam da naslov nije baš najtačniji, kapiram da su odsutni samo trenutno, ali zanimljivo mi da čitam komenare. Trenutno top tema na r/nba/.

7. Najjači mi neki majstor što reko kao "Maybe this is political, since Serbia = Russia?"
    Kakvih sve retarda ima tamo bože sakloni.

8. Teodosica izbacili iz reprezentacije, ima vec nekoliko sati vest, a ovde nista?

9. Nema mnogo price, ocigledno da su odnosi kurcina u ekipi. Teodosic se izbacuje samo iz tog razloga. Iako je kurac, boljeg nemamo za backup pleja

10. Rispekt za odrtavelu senilnu bugarštinu Pešića, neko je morao da skupi muda i da preseče, Teodosić nije više ono što je bio.

11. Nacionalni sport, kurcimo se da je to kosarka. E pa sad kad ispadnemo iz grupe, videcemo. Savrsena oluja je tu, brojni otkazi, selektor star, demode u pogledu kosarkaskog znanja i bez autoriteta. Prva zvezda ekipe malodusna, prvo da kazem da nasa kosarka NIKADA kada je osvajala zlata nije imala br 1 igraca, zvezdu po kojoj se kroji igra i kojoj se ispunjavaju zelje, Jokic je to necim zasluzio, igrama u repki svakako da ne. Druga zvezda ekipe sa tradicionalno katastrofalnom igrom u dresu Srbije. A sve ostale ekipe poslozene do maksimuma. Ja sam govorio da su one silne medalje Salove bile sreća i dalje stojim pri tome. E sad ce doci na naplatu i sa kamatom. Vec je pocelo. OI i SP propustili. Sad ce krenuti jos jaca blamaza. Grupa nam je prepuna mina, Ceska i Finska ce nas RAZBITI

12. Plus Poljska, Izrael, Holandija sve koska ekipe šuterske koje tradicionalno loše branimo. Drugari, grupa se nece proci, a osim toga, ukrstamo se sa najtezom grupom.

Decenije loseg vodjenja, i nadasve malodusnosti i neprepoznavanja dresa srbije kao svetinje, doveli su do ovoga.

Ja svakako necu gledati, ko gleda, žalim ga zaista zbog nerviranja koje ce da dozivljava

13. Hahaha koliko je zap dosledan sa ovim mračenjem kad su reprezentativni nastupi u pitanju, godinama je ovako samo ga čačneš i eto analize.

Ali dobro to dodje iskreno, pripremi vas na najgori scenarij i onda se iznenadite kad ugledate brilijantnu igru

14. Medalju 30 godina u košarci nećemo videti. Ni bronzanu

15. Vec su rodjeni pravi kosarkasi.

16. Što je najjače možda i jesi. Samo je falilo volje, želje, istrajnosti, malo pomoći roditelja, prepoznavanja trenera i eto ga Šmo iz Bora najbolji je igrač na svetu.

Ali jbg, tako ti se ćilim odmotao, i sad si tu sa nama.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.