Кошарка
  • Bulgakov

Agilni
    Osvajamo ovo.

Normalno.

• DP

Mala prognoza za srpsku repku na EP- cetvrto mesto grupa, u osmini na Grke, 40 razlike za Grke, pozdrav.

• d
    banovan

Kosarka je sport za nejebace, ili kako danasnja omladina kaze, "incele". Ne mozete ubaciti kurac u picku pa zato ubacujete loptu u kos

• d
    banovan

Popij ti viagru, mozda ti naraste ta sramota od kurca pa onda prestanes ubacivati loptu u kos i pocnes ubacivati sad vec narasli kurac u picku

• DG

Улоговао сам се након две недеље само да стратимиру кажем да се насиса курчине

• k

I mi to cenimo

• A

https://www.reddit.com/r/nba/comments/wf5eit/the_oklahoma_city_thunder_and_miami_heat_refused/

Kontam da naslov nije baš najtačniji, kapiram da su odsutni samo trenutno, ali zanimljivo mi da čitam komenare. Trenutno top tema na r/nba/.

• Š

Najjači mi neki majstor što reko kao "Maybe this is political, since Serbia = Russia?"
    Kakvih sve retarda ima tamo bože sakloni.

• celt

Teodosica izbacili iz reprezentacije, ima vec nekoliko sati vest, a ovde nista?

• DP

Nema mnogo price, ocigledno da su odnosi kurcina u ekipi. Teodosic se izbacuje samo iz tog razloga. Iako je kurac, boljeg nemamo za backup pleja

• Š

Rispekt za odrtavelu senilnu bugarštinu Pešića, neko je morao da skupi muda i da preseče, Teodosić nije više ono što je bio.

• DP

Nacionalni sport, kurcimo se da je to kosarka. E pa sad kad ispadnemo iz grupe, videcemo. Savrsena oluja je tu, brojni otkazi, selektor star, demode u pogledu kosarkaskog znanja i bez autoriteta. Prva zvezda ekipe malodusna, prvo da kazem da nasa kosarka NIKADA kada je osvajala zlata nije imala br 1 igraca, zvezdu po kojoj se kroji igra i kojoj se ispunjavaju zelje, Jokic je to necim zasluzio, igrama u repki svakako da ne. Druga zvezda ekipe sa tradicionalno katastrofalnom igrom u dresu Srbije. A sve ostale ekipe poslozene do maksimuma. Ja sam govorio da su one silne medalje Salove bile sreća i dalje stojim pri tome. E sad ce doci na naplatu i sa kamatom. Vec je pocelo. OI i SP propustili. Sad ce krenuti jos jaca blamaza. Grupa nam je prepuna mina, Ceska i Finska ce nas RAZBITI

• DP

Plus Poljska, Izrael, Holandija sve koska ekipe šuterske koje tradicionalno loše branimo. Drugari, grupa se nece proci, a osim toga, ukrstamo se sa najtezom grupom.

Decenije loseg vodjenja, i nadasve malodusnosti i neprepoznavanja dresa srbije kao svetinje, doveli su do ovoga.

Ja svakako necu gledati, ko gleda, žalim ga zaista zbog nerviranja koje ce da dozivljava

• P

Hahaha koliko je zap dosledan sa ovim mračenjem kad su reprezentativni nastupi u pitanju, godinama je ovako samo ga čačneš i eto analize.

Ali dobro to dodje iskreno, pripremi vas na najgori scenarij i onda se iznenadite kad ugledate brilijantnu igru

• DP

Medalju 30 godina u košarci nećemo videti. Ni bronzanu

• houltu9l

Vec su rodjeni pravi kosarkasi.

• P

Što je najjače možda i jesi. Samo je falilo volje, želje, istrajnosti, malo pomoći roditelja, prepoznavanja trenera i eto ga Šmo iz Bora najbolji je igrač na svetu.

Ali jbg, tako ti se ćilim odmotao, i sad si tu sa nama.