Prijava

al onog blagog...

http://www.youtube.com/watch?v=1FrrZu-NzIA
Inace ko nije gledao klipove "nocne more" na jutubu, zdusno mu preporucujem da odgleda.

Ma dobar je humor, samo ga treba pronaći, problem je u tome što nas mnogo zatrpavaju raznim glupostima..

Šta je sa humorom?

ništa, što?

Svako za sebe misli da je duhovit, jbg.

Mislim da nije tako, ali definitivno niko za sebe ne misli da je glup.
A stvarno taj "humor" na radiju je u najmanju ruku sporan.
Jedan Pop je radijska mega zvezda, a čovek u neka davna vremena ne bi mogao ni da radi kao voditelj. Treba mi tumač kada počne da priča da bih ga razumeo. Dikcija, wtf?
Uostalom, i ja se zapitam šta je sa humorom kada "zalutam" na Vuki na postere i reakcije...

Šta je sa humorom?

eno ga kupaju.

U svakom slučaju, sve je otišlo u pm. I ići će i dalje...gledao sam lika koji zove 50 razl. brojeva, i pita ih (uglavnom ortake), gde ideš?! Oni naravno kažu kući...a on iz sveg glasa "KURCEM ĆU TE PUĆI!!!" Hahhahahahahahahaha ( svaki od tih 50 puta se smejao ko poremećen).

:D :D :D

Svako za sebe misli da je duhovit, jbg.

Ovo je neverovatno ali je istinito.
Ja imam kolegu na faksu koji je umisljeni burzuj i strasno misli da je duhovit, a ustvari nije. Kada mu se ne nasmejes na foru, on hoce kao da te udari i da te ponizi pred celim drustvom jer misli da namerno neces da se smejes da bi ga ukopo pred drugima.

U svakom slučaju, sve je otišlo u pm. I ići će i dalje...gledao sam lika koji zove 50 razl. brojeva, i pita ih (uglavnom ortake), gde ideš?! Oni naravno kažu kući...a on iz sveg glasa "KURCEM ĆU TE PUĆI!!!" Hahhahahahahahahaha ( svaki od tih 50 puta se smejao ko poremećen).

Ovo je zapravo do jaja, mislim obrnulo je krug zato što se on 50 puta smejao sam sebi :)

Humor je vrlo rastegljiva kategorija. Ni sam nisam dosledan u pogledu tipa humora koji mi se dopada i koji forsiram. Naročito mi je teško da shvatim želju čoveka da svoju duhovitost silom nametne. Ako si mi zabavan, super, ako nisi, možda generalno nisi, a možda ja nisam dorastao tom humoru.

Један од проблема хумора данас је недостатак ненаметљивости. Неки програми (радио, ТВ, нет) кад их пратим осећам се као да ме пушком терају да се смејем. (Нпр. Курсаџије, горе поменути Марко са Радија С, и још сто њих којих тренутно не могу да се сетим. Мада опет, Курсаџије су моооожда биле смешне у једној или две прилике.)

Чак и лик из серије Др. Хаус, ког сматрам генијално написаним ликом уме да смори понекад неким стварима (у смислу хумора)..
Има тога ту још, мрзи ме да пишем километарске поруке.

Е да, неко је давно на Вукајлији изјавио:
"Сарказам је хумор интелигентних".

Шта мислите о томе?

Ja cesto koristim sarkazam, ali mi onda ovi, nazovimo ih "neiteligentni i neduhoviti", lepe etiketu dzukele koja se smeje drugima u lice.

Ne volim sarkazam. Na to gledam kao na neku vrstu ruganja.
Humor je zaista diskutabilan i raznovrstan, ortak i dalje fura one fazone sa brojevima. Gotivim malo inteligentnije fore, mada nema nista protiv onih jednostavnijih, samo dok nisu neumesne.
Primer: Idemo ortak i ja sa drugaricom, pratimo je kuci. (Gde je pratimo? :P) I zali se kako sutra ima ispit iz psihologije i kaze da idemo i nas dvojica sa njom pa da svo troje odgovaramo kao jedna osoba. Ortak kaze: "Moze, ja sam ID, ti si EGO, on je SUPER EGO." To mi se svidelo.
Ja cu naravno provaljivati fore, i kome su one zabavne, kul, kome nisu, jebiga.

Ali koliko mrzim kada izvalim neku foru, i neko me pita: "A? Aj ponovi, nisam cula." Vazi... Nema efekta...

Da li je vama smešan ovaj vic:

Karleuša održava koncert za decu bez roditeljskog staranja...i posle 10 minuta roditelji su došli po decu.

Meni nije smešno, izvinjavam se svima što ne posedujem smisao za humor.

Meni je dobra fora, ne liči mi na vic.

Није лош тај виц, доге. Таква форма, ако то и јесте виц, обично није нешто урнебесно смешна. А што ти није смешан? Што има превише фора са Карлеушом?

Svaki put se nasmejem kad vidim svoj izveštaj o plati. Što je najgore, sam obračunavam tu platu.

Sad gledam ovaj post pa ispadne da je moj smisao za humor u stvari vid masturbacije...

Финансијска мастурбација би била кад би дркао себе целе године, скидао од плате, тражио дознаке и онда си даш бонус на крају.