Šta je sa humorom?

1. Ја какав сам трапав и смотан могу само да сањам о било каквом послу, ће да живим паразитски васцели живот..

2. Финансијска мастурбација би била кад би дркао себе целе године, скидао од плате, тражио дознаке и онда си даш бонус на крају.

A šta misliš o čemu ja pričam? Čak smo na kraju godine dobili svetosavsku nagradu od Ministarstva prosvete...

3. A šta misliš o čemu ja pričam? Čak smo na kraju godine dobili svetosavsku nagradu od Ministarstva prosvete...

Срамота! Свети Сава плаче кад то радите.

4. Njah, nastavnicima je to sitnica, a nama iz tehničkog osoblja je to prst u oko. Pogledaj mi postere pa vidi koliko volim našeg ministra...

5. Хахаха, велика љубав, видим.

6. Ја какав сам трапав и смотан могу само да сањам о било каквом послу, ће да живим паразитски васцели живот..

Hahahahahahahahaha!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.