- S
Dakle, imam 30 i nešto dozvoljenih reakcija dnevno. I ne volim da pravim jednu po jednu, nego volim da ispamujem sa 20 reakcija u 5 minuta, jer mi tako dođu momenti. I tada (bar po skoru i po nekoj ličnoj intuiciji) pravim najbolje reakcije. Dođe mi kreativni trenutka i iskoristim ga.
Ali onda, postoji ovo:
http://img811.imageshack.us/img811/7623/63201314754bmp.jpgI nakon 10 minuta me prođe taj kreativni momenat, a da ne pričam o pola sata između svake.
Neka ispamujem u 4 ujutru, nek' svih 20 imaju 3 ocene ukupno, ali ja sam zadovoljniji.
A verujem da je slučaj i osećaj identičan i ostalim češćim Reaktorima.
- S
Kontam da je sistem uveden zbog pojavljivanja duplih reakcija i korišćenja tog baga od par sekundi i mogućnosti izbacivanja nebrojeno mnogo reakcija, ukoliko se zahtevu pošalju u tih par sekundi.
I sistem funkcioniše protiv toga, ali takođe, protiv nas koji imamo ovakve principe pri kreiranju.

Ako smem da se umešam, s obzirom da imam pravo na jednu jedinu reakciju xDD, i da te savetujem @StefaneKostiću, da držiš olovku i papir pored kompa, pa kad ti dodje "trenutak", a ti zapiši sve što ti je palo na pamet, pa malo, po malo i pravi...
Ja taj trip imam sa defkama. Milion mi prođe kroz glavu pre nego što mi istekne 24h, i na kraju mi ostane ona najgora.... Dešavalo mi se milion puta da u školi, na putu, u kafiću, pa čak i da se probudim sa ekstra idejom koju posle zaboravim.- ASrbin_Osvetnik
Ako smem da se umešam, s obzirom da imam pravo na jednu jedinu reakciju xDD, i da te savetujem @StefaneKostiću, da držiš olovku i papir pored kompa, pa kad ti dodje "trenutak", a ti zapiši sve što ti je palo na pamet...A čemu mu onda služi to što je pošteno zaradio da može da napravi 30 reakcija u jednom danu, kada mu sistem ne dozvoljava?
Šta će se desiti kada bude došao do cifre od 49 reakcija dnevno, a mora da između svake pravi pauzu od pola sata?

Pa baš zato što ima da toliko prava da pravi, ne mora da znači da može i da spemuje, tj da svaka sledeća bude njegova, i drugi imaju prava da prave i budu kreativni. Tim ograničenjem je učinjeno da i drugi dođu do izražaja a i sprečava se masovan spem od strane onih koji imaju 5 i više reakcija dnevno da prave.
- SА како ће да се одвоји креативни од општег спема? Мора неки систем да постоји.
Moderisanje reakcija?
- SJa sam samo dao dobronameran predlog koji može da iskoristi u međuvremenu dok se ne uradi nešto po ovom pitanju
Tako nešto i radim, rokam ih sve sebi u PVT, pa ubacujem u toku dana, kada se setim da je prošlo 2 sata od tih pola sata.