Prijava

Dakle, imam 30 i nešto dozvoljenih reakcija dnevno. I ne volim da pravim jednu po jednu, nego volim da ispamujem sa 20 reakcija u 5 minuta, jer mi tako dođu momenti. I tada (bar po skoru i po nekoj ličnoj intuiciji) pravim najbolje reakcije. Dođe mi kreativni trenutka i iskoristim ga.

Ali onda, postoji ovo:
http://img811.imageshack.us/img811/7623/63201314754bmp.jpg

I nakon 10 minuta me prođe taj kreativni momenat, a da ne pričam o pola sata između svake.

Neka ispamujem u 4 ujutru, nek' svih 20 imaju 3 ocene ukupno, ali ja sam zadovoljniji.

A verujem da je slučaj i osećaj identičan i ostalim češćim Reaktorima.

Jes' da imam samo 3 riekšna, ali takoe lolo.
Podržavam!

У праву си, слажем се са тобом.
Ја немам нешто много реакција да направим, али замисли кад бих мора' да чамим пред компом сат ипо ради три реакције...

Kontam da je sistem uveden zbog pojavljivanja duplih reakcija i korišćenja tog baga od par sekundi i mogućnosti izbacivanja nebrojeno mnogo reakcija, ukoliko se zahtevu pošalju u tih par sekundi.

I sistem funkcioniše protiv toga, ali takođe, protiv nas koji imamo ovakve principe pri kreiranju.

ja mislim da je pola sata previse i za daunovca da smisli jednu recenicu.

oborite sajt na 24h i sredite ga vise

I ja sam za, ako ništa bar da se smanji na 5 minuta ili tako nešto.

Ako smem da se umešam, s obzirom da imam pravo na jednu jedinu reakciju xDD, i da te savetujem @StefaneKostiću, da držiš olovku i papir pored kompa, pa kad ti dodje "trenutak", a ti zapiši sve što ti je palo na pamet, pa malo, po malo i pravi...
Ja taj trip imam sa defkama. Milion mi prođe kroz glavu pre nego što mi istekne 24h, i na kraju mi ostane ona najgora.... Dešavalo mi se milion puta da u školi, na putu, u kafiću, pa čak i da se probudim sa ekstra idejom koju posle zaboravim.

Малолетник

oborite sajt na 24h i sredite ga vise

Nouuuuu, umreću.

Duče
Малолетник
oborite sajt na 24h i sredite ga vise

Nouuuuu, umreću.

+1

Slazem se, ne smete da zabranite kreativni spam!!!

Srbin_Osvetnik
Ako smem da se umešam, s obzirom da imam pravo na jednu jedinu reakciju xDD, i da te savetujem @StefaneKostiću, da držiš olovku i papir pored kompa, pa kad ti dodje "trenutak", a ti zapiši sve što ti je palo na pamet...

A čemu mu onda služi to što je pošteno zaradio da može da napravi 30 reakcija u jednom danu, kada mu sistem ne dozvoljava?

Šta će se desiti kada bude došao do cifre od 49 reakcija dnevno, a mora da između svake pravi pauzu od pola sata?

А како ће да се одвоји креативни од општег спема? Мора неки систем да постоји. Што увек кад предлажете нешто гледате само оно што вама одговара? Мсм, дајте решење и за овај првобитни проблем, па вас можда Каизен и послуша... Добро, неће вас ни тад послушати ал нема везе. лололо

Pa baš zato što ima da toliko prava da pravi, ne mora da znači da može i da spemuje, tj da svaka sledeća bude njegova, i drugi imaju prava da prave i budu kreativni. Tim ograničenjem je učinjeno da i drugi dođu do izražaja a i sprečava se masovan spem od strane onih koji imaju 5 i više reakcija dnevno da prave.

А како ће да се одвоји креативни од општег спема? Мора неки систем да постоји.

Moderisanje reakcija?

Moderisanje reakcija?

Па више си тамо од мене, па видиш колико то добро функционише. :Д

Ne, ne. Nisi me razumeo. Ne kažem ja da treba da postoji pauza, jer dečko je zaslužio da može da pravi kad god hoće i koliko hoće od tih 30. Ja sam samo dao dobronameran predlog koji može da iskoristi u međuvremenu dok se ne uradi nešto po ovom pitanju

Ja sam samo dao dobronameran predlog koji može da iskoristi u međuvremenu dok se ne uradi nešto po ovom pitanju

Tako nešto i radim, rokam ih sve sebi u PVT, pa ubacujem u toku dana, kada se setim da je prošlo 2 sata od tih pola sata.

sa stićkom do pobede

ajde, kad smo već kod reakcija, da mi, molim vas, neko kaže zašto kada hoću da napravim istu, veoma često piše "morate uneti URL..." (ili šta već) bez obzira što jesam uneo?? Često mi se to dešava i kada postere pravim, pa ubacim sliku, a onda piše da nisam... Šta da radim?