To koliko je sati je vrlo relativan pojam, narocito u kraju iz koga ja dolazim... Tamo je sve relativno i zajebano (jedino zajebano nije relativno, zajebano je bas zajebano). Jano, Posto se ja dobro nosim sa zajebanim - janovana si jopet!
Ne. Vreme je apsolutno relativan pojam, narocito kad su ljudi relevantni!
Predlazem da ova igra promeni obliku u nesto poput Banovanog-cike ili suge. Znaci upravo bonovan autor mora da juri sledeceg autora koji ce biti banovan.
Jano banovana si! (Da te vidim sad sta ces sa tom tvojom nogom - ha!)
Banovana si zbog vredjanja. Staa fali nama egoistima? :)
Nama egoistima nista ne fali? Ali vama sa veelikim nosem sto sta fali... i u to ime ja banujem tebe :)))
Eerrrr(kao onaj zvuk iz kvizova)! Pogresan odgovor na pitanje o egoistima - ban!
hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ban tebi brate odma sada!
Sto se tako glasno smejes, ljudi spavaju?! Naravno, banovana si, opet.
Ne znas koliko je sati...zato ti sledi jedan vrlo zajeban ban
To koliko je sati je vrlo relativan pojam, narocito u kraju iz koga ja dolazim... Tamo je sve relativno i zajebano (jedino zajebano nije relativno, zajebano je bas zajebano). Jano, Posto se ja dobro nosim sa zajebanim - janovana si jopet!
R vreme je relativan pojam samo kad su relativni ljudi :)
Posto sam ja zajebata opako zajebato si banovan sad :)
Ne. Vreme je apsolutno relativan pojam, narocito kad su ljudi relevantni!
Predlazem da ova igra promeni obliku u nesto poput Banovanog-cike ili suge. Znaci upravo bonovan autor mora da juri sledeceg autora koji ce biti banovan.
Jano banovana si! (Da te vidim sad sta ces sa tom tvojom nogom - ha!)
Ha :)
Sa mojom nogom necu nista zato sto ce ona tela to ili ne da odradi 2 treninga sada tako da te moja noga i ja banujemo i odlazimo!
Banovana si zbog napustanja igre u najzanimljivijem mogucem momentu.
Banovan si jer ti je avatar previše žut.
To je od bilirubina... Znas kako mi se lepo slaze uz zelenu pozadinu :D
Banovana si jer ne volis zutu boju!
Banovan si jer ne ide uz ljubičastu pozadinu.. A i ko ti kaže da ne volim žutu boju :P
Banovana si jer se plazis!
Banovan si jer si taaako fin..
p.s. :P
Banovana si zato što svi ljudi na tvom avataru imaju veće stopalo od mene.
hahah nemaju xD to su devojke od 37-40 :D
banovan si jer imaš originalan nik
Banovana si zato što misliš da ipak imam veće stopalo od njih (jel si čula za veličinu 36 ?)