Банован/а си о-5....

1. Banovan si jer ne nosiš 36 :D (valjda...)

2. Banovan si zato sto ne znas da velicina stopala ima veze sa velicinom penisa

3. I ti Chris isto zbog toga

4. Banovan si zato što misliš da veličina penisa ima veze sa veličinom stopala, a u stvari ima veze sa veličinom nosa (kakav nos, takav ponos)

5. banovan si jer lupetas :)

6. Banovan si zato što nije dozvoljeno da domaće životinje prave nalog na ovom sajtu

7. banovan si.....zato sto jesi :)

8. Banovana si jer pada kiša.

9. banovana si jer kod mene ne pada

10. Banovana si jer mrzim ponedeljak.

11. Banovan si jer sam znao i za gore dane.

12. Banovan si jer uvek moze biti gore.

13. BaNOVAN SIJER JAVISE VOLIM DA BUDEM DOLE.

14. (ne spazih caps lock)

15. Banovana si jer i to ima svojih drazi.

16. Banovan si zbog prenadrazenosti. :)

17. Banovana si jer si mislila na PREDRAGazenost :)

18. Bonovani se jer sam bas na to mislila.

19. Banovani ste jer lupetate :)

20. Miki je banovan jer je zvezdaš, a energija i jana (crno-bele) jer su grobarke :P

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.