Čestitke na naslovnoj

  1. Sydney

    Поздрав свима.
    Не видим разлог зашто би честитке на одабраним дефиницијама биле проблем: аутори воле да се окупе око добре дефиниције, била она на насловној или не, а 99% дефиниција на насловној је квалитет.

    Pozdrav Sydney, dobrodošao na forum. Valja nam malo sveže krvi, bio neki posterdžija pre neki dan ali se ubajatio već :)

  2. Super tema, čestitam

  3. Што се тиче читања, ако оћете да дате неки минималан допринос томе, узмете ко ја миш, кликнете на онај каленар, прочитате бар 50 најбоље оцењених од тог датума (ај да кажемо да су те најбоље за тај дан) и то је то. Тако се нећете нагледати гована, бар не толико много као кад би ишли на најновије дефиниције. Мени се смучи после тридесет дефиниција, не могу ни да замишљам какве су оне после десете стране. Изудараш минусе и готово.

  4. a zamisli tek kakve su one koje obrišemo pa ne stigneš da ih vidiš...

  5. Koji si revolucionar, Bačje :)

  6. Зато ја сачекам цео дан да се то уреди, нећу се нервирам.

  7. У фазону, то мени ништа не значи а њему тако много. хД

    Koi si Straja lolololo

    Па и банују се ови што траже одабране, зар то није позната ствар?

    Hmm Smare, banuju se oni nubovi koji su se tek ispilili i odma traže odabranu ali autori koji tu već neko duže vreme i imaju vukajlijaški staž se ne banuju uglavnom za to. Kao ga upozorite(i to ne sve) i to, a onda posle nedelju eventualno dve gle čuda eto ga na naslovu al on je afirmisan autor pa može da moli. Dešavalo se i to mnogo puta.
    Iluzija, Most i co ima(ju) drugi pristup svemu tome on ne moli nego kenja po naslovu, kenja, žali se i vi da ga smirite odma mu odaberete nešto. Jednom ste ga banovali na dan i posle dva dana odabrali defku. On je recimo odličan autor al je svojim kukanjem smorio kornjaču.

    Drugo ovo što što je Lošmi napisao ja ne znam na koga on misli ali svi znamo ko je nekad radio to za moljakanje za čitanje i predlaganje al je danas kao prestao. Al samo što nije prestao i sad to radi samo malo opreznije, lukavije. A onda se moderatori nađu da ga časte jer on više ne moli da ga čitaju?! Mislim bre šta koj kurac. Odaberu se dotičnom nekoliko definicija u zadnje vreme a da je napisao daj Bože 5 dobrih defki ukupno. Prosečan autor sa vrlo ružnom navikom da moli druge da ga čitaju jer eto fali mu još malo do 15000 poJena. Tako je blizu a zacrto je sebi taj cilj pa ako može neko od autora da pogura malo. I onda kao modovi kažu dobar je on ne radi više to, popravio se ajde mi da ga častimo. Šta bre da ga častite koj kurac?!
    Aj što kvalitetom ne zaslužuje naslov, jer su mu defke gotovo šablonske a primeri retardirano loši još je radio i radi to što radi i sad kao treba da ga časte. Daleko bilo.

    I za čitanje kad vidim deset poluretardiranih krateža na prvoj strani definicija i ne čitam dalje, nema bre ništa smisleno. Čitam samo naslovnu i defke pojedinih autora još uvek, mada ni naslovna uglavnom nije daleko od prve strane definicija po kvalitetu.

  8. 'bem li ga, nešto moramo onda da smislimo da se sve poboljša, al' šta....da me ubiješ ne znam...

  9. @TucanKamen
    Super ti je ovaj post! +++
    lololo

  10. ČEstitam na postu Tucani..odlično *

  11. Generalno gledano, kvalitet novih definicija jeste malo drugačiji nego ranije, ali nije lako reći da li je lošiji ili bolji. Kvalitet novih postera je, u najmanju ruku, sporan, a reakcije i ne gledam - samo u ponoć pobrišem one koje su u minusu.

    Ne mogu baš prstom da ubodem koji problem je najakutniji, ali s moje tačke gledišta primećujem autore koji mnogo pišu pa ponekad ubodu sjajnu stvar, autore koji relativno retko pišu ali im je svaka definicija korektna i dobra i jednu problematičnu grupu koja se ludo zabavlja na sajtu ponašajući se, pri tome, kao meteor na putu ka Zemlji - nikad ne znaš gde i kako će da zvizne.

    Odabrane postavlja deset moderatora, svako od nas je različitog karaktera i senzibiliteta, što je suštinski dobro, ali nužno izaziva šarenilo na listi odabranih. Lako je generalizovati - teško je svetu udovoljiti...

  12. Fala e, aj predložite za naslov ovaj post ako vam nije teško i usput pročitajte moje ostale postove na forumu, raspisao sam se u zadnje vreme.

  13. i jednu problematičnu grupu koja se ludo zabavlja na sajtu ponašajući se, pri tome, kao meteor na putu ka Zemlji - nikad ne znaš gde i kako će da zvizne.

    Čega je bilo u svakoj generaciji novih autora na sajtu :)

  14. sve je tako, tato!
    u pravu su i jedni i drugi
    još od pre nekih mesec dana, više se ne nadam naslovnici, majke mi... pišem za svoju dušu i da bih nasmejao nekog jer sam pod hipokratovom zakletvom... SMEH JE NAJBOLJI LEK ZA SVE

  15. Odabrane postavlja deset moderatora, svako od nas je različitog karaktera i senzibiliteta, što je suštinski dobro, ali nužno izaziva šarenilo na listi odabranih. Lako je generalizovati - teško je svetu udovoljiti...

    Post koji objašnjava sve. Da su svaki dan Delevrine, Zapatine, Kurdove, Facine defke na naslovnoj opet bi nekome zasmetalo i opet se nekome ne bi svidele.

  16. Da su svaki dan Delevrine, Zapatine, Kurdove, Facine defke na naslovnoj opet bi nekome zasmetalo i opet se nekome ne bi svidele.

    A đe sam ti ja na tom spisku? :)

  17. Насловна, Дефиниција Дана, Ово... оно.... Извикано је то много. Јел то оно још помама дасе има много плусева на квантитет и квалитет и остала срања о егзистенцији и есенцији. Дајте људи, зашто би неко некоме честитао на одабраној када то није срећа већ ОДЛУКА неког модератора? Ако ћемо право, могло би наместити да се насловна аутомацки рефрешује са дефкама које имају више од 30 разлике у плусу и минусу, те су мање више квалитетне. Наместити да се кратке дефиниције приказују на једној, средње на другој а оне епске на трећој страници и лепо би програм сам избацивао, не би било кукања и малверзација.

  18. Htedoh te staviti, ali neću ovako direktno da se šlihtam, bolje preko pvt-a :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.