Čestitke na naslovnoj

  1. i jednu problematičnu grupu koja se ludo zabavlja na sajtu ponašajući se, pri tome, kao meteor na putu ka Zemlji - nikad ne znaš gde i kako će da zvizne

    Bravo Bruse, za ceo post, a ovaj deo sam citirao jer sam se osetio kao deo grupe ;-))))
    Kvalitet definicija je u velikom padu, a jedan od razloga je odlazak velikog broja kvalitetnih autora, sa sajta, na neodređeno vreme, i neaktivnost (u definisanju) određenog broja takođe kvalitetnih.
    Šta je kvalitetna definicija, opet, prilično je subjektivna kategorija, i stvar ličnog ukusa.
    Da se ja pitam, naslovne ne bi ni bilo, pa sledstveno ni ovakve i sličnih rasprava.

  2. Tucani pa reko sam da je putican molio a par puta su mi stizale poruke od vise njih ako bih mogao da iscitam tog autora da vidim kakve su mu defke pa ja ako me ne mrzi ja i procitam i ocenim, ne kosta me nista a vidim da nekome to znaci ali najcesce mi neko zapadne za oko i ja ga onako bzv iscitam a iako ne koristim opciju pratnju ima par autora koje povremeno iscitam. A i kada vidim da me je neko citao obicno uzmem pa i ja procitam njegove jer ako je on hteo da se potrudi i izdvoji svoje vreme da cita moje definicije sto ne bih i ja njegove procitao. Mada u poslednje vreme slabo i pisem i manje citam al ima vremena.

  3. Ако ћемо право, могло би наместити да се насловна аутомацки рефрешује са дефкама које имају више од 30 разлике у плусу и минусу, те су мање више квалитетне. Наместити да се кратке дефиниције приказују на једној, средње на другој а оне епске на трећој страници и лепо би програм сам избацивао, не би било кукања и малверзација.

    Kako će moderatori onda da uzimaju brojeve od oćnih autorki? Ali dobra zamisao, ko marksizam, majke mi.

  4. Jedno vreme je postojao rendom izbor definicija ispod najnovijih...ali, da se tako duhovito izrazim, pojedinci se tada nisu ni rodili.

  5. To nije bilo duhovito. ;(

  6. Jedno vreme je postojao rendom izbor definicija ispod najnovijih...ali, da se tako duhovito izrazim, pojedinci se tada nisu ni rodili.

    A pojedinci su se organizovali u grupe i jurili jedni drugima definicije pa su moje uvek bile od drugog mesta na dole :)
    Prvu odabranu sam dobio tek kad je to ukinuto...

  7. Ja nemam ništa protiv komentara na defkama, baš naprotiv.
    A što se tiče čitanja, počela sam da skupljam kolekciju autora koje volem da čitam, pa kad svrnem na vuku, prvo vidim šta ima odabrano, pa kod praćenih, pa onda protrčim kroz par strana najfriškijih u tom trenutku, kako kad imam vremena i raspoloženja.

    Možda bi bilo kolegijalnije da se potrudim da svaki dan pročitam bar neki minumum, da podelim bar 50ak ocena, mada, valjda što sam nub na vuki, pa nisam stroga, ako mi je defka ni tamo ni vamo pre ću je ostaviti neocenjenu nego da zalepim minus.
    A kad bolje razmislim, to je medveđa usluga.

    Evo, ću da probam postavim sebi kvotu koju mogu da doprinesem svaki dan.

  8. Samo nemoj da preteruješ kao ja, meni je kvota 300. :)

  9. Samo nemoj da preteruješ kao ja, meni je kvota 300. :)

    Meni 200, bolji si Bilji bolji... :) Mada poslednjih nedelju dana sam podelijo samo 50 ocena, da se primetiti evidentan pad u ocenjivanju. lololo

  10. Bruse, mislio sam na vreme mnogo pre uvođenja definicije dana. Potpuni rendom izbor. Jbg, sad je Sos mod pa bi možda nešto ishakerisao da ni rendom ne bude rendom...pride opet bi koliko-toliko bili favorizovani autori sa većim brojem definicija, jer bi imali veću verovatnoću izbora neke od njihovih defki.

  11. Pa ja sam ovo rekla otprilike, ne znam kako bi mogla da pratim koliko sam defki ocenila tipa ove nedelje pa da se potrudim ako sam zabušavala.

    EDIT: Ti bre Bili previše vremena provodiš na Vuki. :)

  12. Najbitnija stvar kod definicije je izraz. Čim vidim mlak izraz i deset redi primera u kojim će se na ovaj ili onaj način upotrebiti izraz, ja se smorim i ne mogu to da čitam, znam, ima tu neke fore, haha super smešna stvar koja će da iskoči iz cele priče ali ne mogu. Kao da mi je neko rekao evo imaš u ovoj kofi pomija refaelo kuglicu al moraš sve da pojedeš da bi je našao. Naravno, čast izuzecima sa ovakvim stilom pisanja, Johnny, ja stvarno cenim tvoje pomije! trolololo

  13. Svako ko ima više od 3 mjeseca iskustva na Vukajliji (cijenim da je to dovoljno da se upozna sajt) sa komentarima koji vuku na uvlačenje u dupe autorima iz renomea i ondulatorima zaslužuje ban od 3 dana.

  14. Svako ko ima više od 3 mjeseca iskustva na Vukajliji (cijenim da je to dovoljno da se upozna sajt) sa komentarima koji vuku na uvlačenje u dupe autorima iz renomea i ondulatorima zaslužuje ban od 3 dana.

    Kakav renome? O čemu ti pričaš?

  15. Masoni, ktitori, Malteški red, Vatikan, autori top 100...

  16. Meni se niko ne uvlači. ;(

    EDIT: Ti bre Bili previše vremena provodiš na Vuki. :)

    Reci to gazdi, da počne da me plaća. :)

  17. JEVREJI!!!!! Njih si zaboravio!

  18. Masoni, ktitori, Malteški red, Vatikan, autori top 100...

    A to!? Pa što ne kažeš tako... Molim te pričekaj samo sekund, samo da...

    E, eto tako.
    Uđite, molim vas, gospodine Дисидент, sedite, raskomotite se, ne obazirite se na jarku svetlost uperenu u vas. Dakle. Vi vidite tajnu organizaciju autora na vukajliji koji kontrolišu dešavanje i nadasve vremenske prilike na sajtu? To tvrdite? Ok.
    - Momci, soba #477, vodite ga! I nemoj ko da mi je bacio tu crnu kesu u reku, reciklaža je majka opstanka!

  19. autori top 100...

    Rihane moj, precenjeno je to. Ja eto nisam PVTa nisam dobio od ijedne žemske, većinom od Čampija neke xxx linkove i jednom mi Loksi jebao mater što sam ga trolovao ;-)

  20. PVT večita preokupacija...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.