Čestitke na naslovnoj

  1. E, eto tako.
    Uđite, molim vas, gospodine Дисидент, sedite, raskomotite se, ne obazirite se na jaku svetlost uperenu u vas. Dakle. Vi vidite tajnu organizaciju autora na vukajliji koji kontrolišu dešavanje i nadasve vremenske prilike na sajtu? To tvrdite? Ok.
    - Momci, soba #477, vodite ga! I nemoj ko da mi je bacio tu crnu kesu u reku, reciklaža je majka opstanka!

    Je li Viklere, koliko ti je trebalo vremena da smisliš ovaj text koji sam pročitao do pola!? To je taj humor.

    Rihane moj, precenjeno je to. Ja eto nisam PVTa nisam dobio od ijedne žemske, većinom od Čampija neke xxx linkove i jednom mi Loksi jebao mater što sam ga trolovao ;-)

    Ja sam mislio da autorke silovito vlaže već na pomisao autora iz top 100 ... a ono tuki.

  2. Ja sam mislio da autorke silovito vlaže već na pomisao autora iz top 100 ... a ono tuki.

    Al' na prvih 10, e to je već nešto drugo...bar mi tako kažu.

  3. Je li Viklere, koliko ti je trebalo vremena da smisliš ovaj text koji sam pročitao do pola!?

    Sedam minuta, što?
    I što do pola? Baš sam se se više od pola vremena od tih sedam minuta trudio da napišem celu polovinu teksta.

    To je taj humor.

    ;)

  4. Potpuni rendom izbor.

    To bi i meni leglo. Valjda.

    Al' na prvih 10, e to je već nešto drugo...bar mi tako kažu.

    Jes kur, ja se polomio da prestignem Kurda i budem među prvih deset i ništa... samo Kurajber ima tu privilegiju od svih u top 10, ako me razumeš...

  5. Srušiše se lepi snovi moji...

  6. evo da iskoristim priliku i da prozovem numero una na vukajliji, REZERVOAR DOGA, koji mi je jedan od omiljenih autora i kog sam s oduševljenjem pratio. PRATIO, više ne. zašto?
    Dože brate, realno gledano, pročitaj svoje poslednje 10,20 defke i reci sad iskreno..da li su na istom nivou kvaliteta kao i ranije što si pisao? Sumnjam, iskreno.
    Već neko vreme sam provalio da siliš s pisanjem, a i to silovanje je okej ponekad, što da ne, ali načisto si srozao kvalitet sopstvenog pisanja i svoje misli čoveče....i sad, kad recimo ja kao afirmisan avtor, ali daleko daleko iza Doga koji je realno car, naiđe sad na njegova nova spisanija i šta pročita? neke bezvzne stvari na koje nikako nije navikao od RD.
    oću da kažem, ne osporavam tvoj generalni kvalitet, nikad nisam, nisam ni neću, ali čovek, ne moraš da pišeš baš svaku misao koja ti padne na pamet.
    ako ja ne želim da čitam više RD, jer me smara u poslednje vereme, pa šta će onda da radi neki novi, neiskusni, neafirmisani član?
    pozz i puno poljubaca RD:*

  7. Да, Доже, изневерујем кад прочитам неке дефиниције и видим да су твоје.

  8. Suvišno je bilo ovo poslednje

    pozz i puno poljubaca RD:*

    Sve ostalo i više nego na mestu. Pročitaj ovaj moj koment
    http://vukajlija.com/slojevito-oblacenje/644523#comment_2501229
    i videćeš da ja mislim da sam srozao kvalitet mnogo pre nego što je

    poslednje 10,20 defke

    Apsolutno si u pravu, pa nemam šta ni da dodam ni da ti zamerim. Naprotiv, mogu da se zahvalim na bujici komplimenata (nije ironija).

  9. nisam čitao komentare po tvojim defkama, ali vidim da se kapira suština.
    poljupci i pozdravi su bili iz kurtoazije:)

  10. E da i pobrisah par najfekalnijih od danas i juče...Sad žalim što imam ograničenje na brisanje od samo 24h. Vidiš imenjače, kako je ponekad delotvorna konstruktivna kritika ;-))))

  11. Подигнимо више ову Вукајлију из пепела! Дајте да се уради нешто. Да се направи савршен сајт који би одговарао и посетиоцу и члану и модератору.

  12. Вокаси

    Подигнимо више ову Вукајлију из пепела! Дајте да се уради нешто. Да се направи савршен сајт који би одговарао и посетиоцу и члану и модератору.

    I devojke "dajmo mu ga malo" po PVT-isanju!

  13. Dubacimo neke pičke?

  14. Dože, upravo zbog toga što si prvi tvoje defke napisane u poslednjih par dana posmatram kao produkt činjenice da ti se može, i u tome nema ništa loše, čak ti i zavidim. Ne moš čovek preko 6 godina biti ozbiljan. :)

  15. Значи комплетна аутоматизација сајта. Да модератори само бришу дефке и коемнтаре а да се не петљају око одабирања, да буде ако онда када се ја нисам родијо. Да рандум дефиниције излазе. Мени није битно ко је аутор, не читам ја писца, ја читам књигу!

  16. Billy, definitivno sam preterao, a da zlo bude veće bio sam toga svestan. Valjda krenulo ludilo sa igrama reči, pa hteo i ja da se igram ;-)))))

  17. mislim da je pravi trenutak za neki takmac u pisanju defki, bile one tematske ili ne, svejedno koje. do sad je uvek uspevalo kad sajt krene sa sivilom.

  18. Predložih pre par strana duel definidžija ili nedelju slenga.

  19. Такмичење је постојало сваког дана док је ту била Дефиниција дана

  20. mislim da je pravi trenutak za neki takmac u pisanju defki

    Biće, samo da mi prođe plata pa da se organizujem za pivo :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.