Piplz of Vojvodina!!!!
Fejzbukmanijak dolazi krajem februara, pa bismo mogli tu negde da organizujemo nešto maleno i slatko, a?
Makar 15 da nas bude :)
e ovako....fejzbuk ti meni na pvt ostavi broj, ja i ti se čujemo. ja i ti na pivi sigurno, ako dolaziš posle 14 naravno. tu računaj i Bo, i Vejv, Remac, Dub, Sos, KP, mylyca, storm....skupićemo se opušteno.
"E - neozbiljni ste, neću ni da dolazim" :rasplako se:
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja ne poznajem nikog odavle, ali bice mi izuzetno drago otici se napiti i upoznati ljude.
Piplz of Vojvodina!!!!
Fejzbukmanijak dolazi krajem februara, pa bismo mogli tu negde da organizujemo nešto maleno i slatko, a?
Makar 15 da nas bude :)
Pu ja!
Ja sam za, uvek za alkhol! :D
ja dolazim, pod uslovom da primate klipane u drustvo :P
Pozovite narod, aktivirajte se. :D
JA SAM UZ VAS GDE GOD DA STE!
Šta znači kraj februara?
brate posle dvadesetog. :)
LOL jebemu kolače, razlika je između pojedinih datuma, ništa, ako budem još tu, pridružiću se.
E - neozbiljni ste, neću ni da dolazim. Ajd u kurac.
:(
ko neozbiljan Melk, mi stvarno radimo okupljanje mada ako neces ne moras :P
puca nam kurac
e ovako....fejzbuk ti meni na pvt ostavi broj, ja i ti se čujemo. ja i ti na pivi sigurno, ako dolaziš posle 14 naravno. tu računaj i Bo, i Vejv, Remac, Dub, Sos, KP, mylyca, storm....skupićemo se opušteno.
"E - neozbiljni ste, neću ni da dolazim" :rasplako se:
Брате додаћу те на фејсу лололол
E - neozbiljni ste, neću ni da dolazim. Ajd u kurac.
Људи, успели смо!
Него, сад напокон можемо стварно да се договоримо.
Uh, nek nam je melkijades rekao.
Ionako je crn, da tri čoveka sahrani kad kaže "dobar dan". Meni odgovara ako ne dođe.
Viedla sam kafanu sa kariranim stolnjacima :D
Inače, FM, daj javljaj tačan datum pa da planiramo.
Него, сад напокон можемо стварно да се договоримо.
ae:)