Prijava

Sva sreća pa ne može da restartuje modem.

Zato sam i rekao "ili tako neki kurac". Mada, ima i onih sa statickim IP adresama, a ne treba podceniti ni broj morona koji na net idu preko Internet Explorera,tako da mislim da sa modema ne brisu ni prasinu,da ne bi nesto sjebali..

bacider ti Lemaja još jedared one nožice, jebeš ove kurčeve po temi :)

da remiziram samo, ima mnogo autora koji su se pokajali zbog maloletničkih greha i vratili se sa drugim nalozima, sad su ekstra, dosta se pušta, supertrajno se banuju samo oni koji ovde dođu da leče posledice seksualne apstinencije

Jebem ga ideja kao ideja ne zvuči loše, ali što neko reče brzo bi banovani provalili da su ''mrtvi'' za ostatak sajta. Ne znam ni koliko je realno izvodljivo da se to uradi.
I ono važnije - da podržim Lemaju, treba nam više pičaka (a i kurca za ženski deo populacije) na sajtu. Oćemo pornografiju lololo

Super ideja. Valjda bi moglo da se sredi i da dobijaju neke lažne ocene na svoje nevidljive defke. Recimo da moderator može da da kolko oće "ocena". Ja sam inače odavno pričao kako se previše olako banuje na ovom sajtu, posebno što bez objašnjenja i upozorenja padaju trajni banovi. I dalje stojim iza toga, pustite bre decu malo, bar prvo pokušajte da im objasnite šta su zajebali, pa neki bančić par dana, nedelja, pa ako baš mora, onda trajni. Ovako ih bezveze nervirate i samo će da se vraćaju da seru.

I dalje stojim iza toga, pustite bre decu malo, bar prvo pokušajte da im objasnite šta su zajebali, pa neki bančić par dana, nedelja, pa ako baš mora, onda trajni.

Eh, ja srećom ne moram da pamtim. Pogledam istoriju banova i u njoj prethodne zasluge, pa onda osmotrim adrese i veze sa drugim nalozima i iz toga izvučem zaključak. Veoma, veoma retko se čovek "na prvu" trajno banuje.

Xexe, ubacite generator komentara na definicije za trajno banovane, sa sadržajem poput: "Teško sranje", "gluplju definiciju u životu nisam pročitao", "Decxko, totalno si nepismen", "Plagijat" (uz random plusiranje i malo veće minusiranje).

AHAHAHAHAHAHAHA! Moj omiljeni Mapet!

Bruce, jeste vi to već uključili ovo čudo? Vidim da lemaja već 3 strane nema nikakav komentar :)

I MOJ BRUCE! ZVERKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

EEE, a šta kažete na ovu ideju. Kao vid kazne uvesti filtriranje definicija i komentara, tj. da definicije i komentare kažnjenog autora moderator mora da odobri pre nego što postanu vidljive svima?

da remiziram samo, ima mnogo autora koji su se pokajali zbog maloletničkih greha i vratili se sa drugim nalozima, sad su ekstra

АЊЊЊЊЊЊ :3

Tačno mogu da ga čujem kako izgovara ovu reč onim svojim prozuklim glasom :)

Lemaja kurvo, ja te cekam a ti namigujes po sajtu! MURS!

eto vidiš Leprikona :)

jok, ću po ceo dan da robujem u kuhinji i čekam da ti dovučeš svoje pijano dupe kući! govedo!

Dali će Lemaja kastrirati Gazimuda ili će o njoj oprostiti namigivanje po sajtu???

SAZNAJTE USKORO!!!

da remiziram samo, ima mnogo autora koji su se pokajali zbog maloletničkih greha i vratili se sa drugim nalozima, sad su ekstra

Awwwww.

http://drawception.com/pub/panels/2012/3-29/6WjN62c31d-4.png

Gazimudo

Govedo ti guzica!

A MA NEMOJ! A KAD SI ME MOLIJO DA SE UDAM ZA TEBE, IAKO SI BIJO VEREN ZA ŠEFIKU, TAD TI MOJA GUZCA BILA DOBRA!

LEPO JE MENI MOJA MAJKA GOVORILA "NEMO ĆERO, TAJ ĆE SAMO DA TE UPROPASTI"!!!1