Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ја бих ради дошао на то окупљање лололо има пар цица из новога сада које бих да спознам лолололол
@Фејзбукманијак, ako mislis na ove sa vukajlije nista ne valjaju :)
Može neko kul okupljanje posle 15. februara.
obicno su ljudi ovde lenji a i dosta njihse ili medjusobno NE gotive ili im puca za nekog drugog....obicno su smoreni ili im je daleko ja sam tu malo povlascen pa mogu i u ns i u bg ....a bas bi voleo da bude u ns
олололо Сосе, нису све лолололо нису све лололо ахахахха олололол
pricao sam sa mulucom o tem ima dobar predlog
Loži babu....
:)
Ево кКатја је згодна и привлачна девојка... шта ти сосе пћеш ПАМЕЛУ! Е па нема!
:)
upravu je coek
katja, tebe ne racunam u novosadjanku, moz ti iz sela al ne moz selo iz tebe :-p :)
i da zapeva selo moje lepse od pariza NE vredi..:)
Sose, neću ja iz sela. Tamo sam monopolista.
Ukupno 300 stanovnika, od toga nas 5 devojaka i to tri su invalidi, četvrta ima Daunov sindrom. Jebiga, tamo sam definitivno najbolja riba.
jbg, kad tako postavis konkurenciju onda moram da ti verujem :)
E, nemojte da mi se ljigavišete i šonjišete, stalno mi novosađani moramo da budemo ljigavštine i šonje, a u kurac više! Samo tražite neke uslove, premišljate se, te nećete ovo, te nećete onako, te hoćete ovog.
Pobrinuću se za komplet organizaciju, samo me podsetite posle ispitnog roka. :D
Ja sam iz Sapca, tako da bih verovatno dosao i u NS i u BG. Naravno, ako me primite... Ja bih voleo da me primite... Nemam drugova... Nikada i nisam... I ti to dobro znas Bo...Nebitno... :)
E to! I mene zanima da li ste privatno budale kao i ja :)
eto, meni mylici i katiji odgovara posle ispitnog roka, dakle pravimo nesto vece za dve tri nedelje
Ja imam reputaciju da primam, ali videćemo nešto za tebe...
I meni odgovara sve posle 10-og...
Ја сам за Мелков договор. Ако не ради Армагедон, идемо у радњу по крмаче :))
Ne znam kako da iskomentarisem ovo uopste, a moram... :)
Sad' kao ozbiljnije. Zasto ne vikend? Mislim, ljudi rade, ovo ono...
Biće vikend, jer većini tako više odgovara, ali posle ispitnog roka, jer, opet, većini tako više odgovara. :)