E to je onda ok. Samo javite barem par dana ranije, da se ima vremena za otimanje para. Nista, izlomite noge, pa kad ih izlomite javite se da ih zalecimo alkoholom.
Biće vikend, jer većini tako više odgovara, ali posle ispitnog roka, jer, opet, većini tako više odgovara. :)
Brko, bio sam sad u petak u NS al' nisam imao broj da te nazovem za neki has i pivu. Ovako sam sam mezio onaj predivni sremski burek s kilu masti i gram mesa :)
Pfff, trebao si se javiti dan ranije. Nisam mislila da ću upotrebiti ovaj izraz, ali nemoj da se ponovi! :)
Pele, šta skačeš odmah, ko da tu ima nešto da se brani, sve i da se ne zeza :))
Ma ne skačem oma, id u očin, al za sremski burek ne znam. Ma! Aj da o čvarcima divani?
Ja ću voajerisati kada saznam gdje se skupljate. Baš bi volo da vidim tebe i Keti.
A jebote, sad vas trebam sve odreda naguz... citirati.
Da nisi malo preterao faco ili ja ne znam gdje si se to ti gostio? Ili si samo ciničan.
Edsone, šta misliš? :)
Da nisi malo preterao faco ili ja ne znam gdje si se to ti gostio? Ili si samo ciničan.
Uvijek sam rad, samo naprijed :))
Pfff, trebao si se javiti dan ranije. Nisam mislila da ću upotrebiti ovaj izraz, ali nemoj da se ponovi! :)
Ma bio neki dogovor s kolegom preko dana u četvrtak da idemo kolima sutradan, no reče mi naveče da ipak neće moći, tako da sam u pola 1 ujutru sjeo na bus :))
Jebiga, diverzija odjednom i nisam se stigao javiti. Sledeći put obavezno... Nego, reče mi Slavko da si iz Budisave. Jel' se zajebavao, ili...?
@faca komada 2, Pa, ti mene dva puta citiraš, Bog te tvoj. Skočio mi rejting. Pa nisam te popljuvao, nego reko, aj da ga pitam.
Eno mi udaraju minuse na defkama. Ko ih jebe. Ja se više ne bavim tim drkanjem.
Inače, Novi Sad ti je tu oma kod Budisave.
Mora da sam ga izbacio iz takta, a nije mi bila namjera. Jedino, ako je iz BendžaLuke, pa ne dozvoljava da mu ja pričam o bureku.
Faco, sorry, bat jebiga.
Pas me jeb'o, greška. GM, ti si trebao biti u drugom oblačiću :)
Eno mi udaraju minuse na defkama. Ko ih jebe.
Hahahaha koje ludilo. Napisah gore da je greška....
Da, iz Budisave. Što pitaš da li se zajebavao, el to nešto za zajebanciju? :))
Imam strica u Budisavi. Kao dijete sam citavo ljeto tamo proveo, a i sad ponekad svratim. Možda smo se nekad igrali il' jebavali, a ne znam. :D Eh mladost...
E, nemojte da mi se ljigavišete i šonjišete, stalno mi novosađani moramo da budemo ljigavštine i šonje, a u kurac više! Samo tražite neke uslove, premišljate se, te nećete ovo, te nećete onako, te hoćete ovog.
Pobrinuću se za komplet organizaciju, samo me podsetite posle ispitnog roka. :D
imas moju punu podrsku: ua beograd zivela pazova:)!
Ljudi, dođoh sinoć nazad u Moskvu (koja mi je preko kurca više) na faks, pa sam malo još pogubljen i usporen. A kolega mi je došao nešto dosao do sobe da me pita, pa zato Edsone nisam odmah odgovorio...
Ako može koja riječ podrške... Ono, jebite me, derite guzove, samo da vas čujem :)))
E to je onda ok. Samo javite barem par dana ranije, da se ima vremena za otimanje para. Nista, izlomite noge, pa kad ih izlomite javite se da ih zalecimo alkoholom.
Brko, bio sam sad u petak u NS al' nisam imao broj da te nazovem za neki has i pivu. Ovako sam sam mezio onaj predivni sremski burek s kilu masti i gram mesa :)
Хаха, Фацо, хоћеш ли да имаш ту част да будеш у примеру моје дефиниције?
Pele, šta skačeš odmah, ko da tu ima nešto da se brani, sve i da se ne zeza :))
Ma ne skačem oma, id u očin, al za sremski burek ne znam. Ma! Aj da o čvarcima divani?
Ja ću voajerisati kada saznam gdje se skupljate. Baš bi volo da vidim tebe i Keti.
Ко је кети?
Katija, breee!
A jebote, sad vas trebam sve odreda naguz... citirati.
Edsone, šta misliš? :)
Ma bio neki dogovor s kolegom preko dana u četvrtak da idemo kolima sutradan, no reče mi naveče da ipak neće moći, tako da sam u pola 1 ujutru sjeo na bus :))
Jebiga, diverzija odjednom i nisam se stigao javiti. Sledeći put obavezno... Nego, reče mi Slavko da si iz Budisave. Jel' se zajebavao, ili...?
Увек је он овако неповјерљив.
Ако нема пива, немојте ни да ме зовете :))
@faca komada 2, Pa, ti mene dva puta citiraš, Bog te tvoj. Skočio mi rejting. Pa nisam te popljuvao, nego reko, aj da ga pitam.
Eno mi udaraju minuse na defkama. Ko ih jebe. Ja se više ne bavim tim drkanjem.
Inače, Novi Sad ti je tu oma kod Budisave.
Јес то погрешно цитирао?
Da, iz Budisave. Što pitaš da li se zajebavao, el to nešto za zajebanciju? :))
Mora da sam ga izbacio iz takta, a nije mi bila namjera. Jedino, ako je iz BendžaLuke, pa ne dozvoljava da mu ja pričam o bureku.
Faco, sorry, bat jebiga.
Pas me jeb'o, greška. GM, ti si trebao biti u drugom oblačiću :)
Hahahaha koje ludilo. Napisah gore da je greška....
Imam strica u Budisavi. Kao dijete sam citavo ljeto tamo proveo, a i sad ponekad svratim. Možda smo se nekad igrali il' jebavali, a ne znam. :D Eh mladost...
08. novembar 2009 - Аууу још кад сам ја ово предлаг'о... сад се јебите, лололо.
Pobrinuću se za komplet organizaciju, samo me podsetite posle ispitnog roka. :D
imas moju punu podrsku: ua beograd zivela pazova:)!
ОК, сад сам одзбуњен :)
Ljudi, dođoh sinoć nazad u Moskvu (koja mi je preko kurca više) na faks, pa sam malo još pogubljen i usporen. A kolega mi je došao nešto dosao do sobe da me pita, pa zato Edsone nisam odmah odgovorio...
Ako može koja riječ podrške... Ono, jebite me, derite guzove, samo da vas čujem :)))