Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Bukv msm da je Kajzen ovim potezom pokazao da je neki next lvl genije što se bola u kurcu tiče. Ima nečeg sartrovskog u ovom potezu. Sva egzistencija kao takva je bizarna. Sto da ne stavim za moda stevču na ionako mrtvom sajtu. Da se ovo desilo u nekoj epizodi rika i mortija balavili bi svi kako iza ovoga stoji neki genijalac. I stoji. Ovo je poruka. Ovo je performans. Ovo mene vraća na sajt jebeno
Hahahahahahahah ismijao sam se na ovo al tebra ti znas duboko u sebi da nikad ne mozes otici (river flows in you u pozadini i slideshow svih bob rockovih duplih)
Hahahahaha
Kaizen je reptilijan body snatcher iz budućnosti i druge dimenzije.
Kaizen= c'thulu
Kaizen ujče na svi old gods.
Jahtun, najveći mizantrop i otrov na sajtu koji saseče u korenu i najmanji pokušaj nekoga da mu lepo objasni zašto nije u pravu, izjavljuje da će se njegovim odlaskom ukinuti spem etc.
Stevčo banuj zapatu razmahao se ljuto
Ne razumem zasto zapata ne udje sa primarnog kao nekad preee
Pravi Zapata je u pećini spava sa konjem svojim i čeka da se probudi kako bi ponovo pomogao narodu vukajlije
a nije zapata jebiga
Sto je najgore, verujem da nije
Naravno dragi
Sto je najgore znam lika dobar sam s njim
Zabole me kurčina za sve i za moderatore... Dok je fejda u čekaonici i jedne iste ekipe. A ti osobo što si došla da palamudiš sa nekoliko profila koji su registrovani pre nekoliko meseca napuši se debele kurčine. Stevča je dobar dečko koji je potekao iz čekaonice i koji ima pohvale od Boga zvanog fade. Pozz
Ugulaže mali vraže
+1
Jabi modulatora, poii
Hahahaha ugulaze mali vraze ovo volim da ti kazem (pazi rime)
Četnici Čekaonica xD
Ajmo čekaoničiri da stavimo Rusa za moda da čekaonica opet ima svog čoveka u vrhu