preko trecine zivota urbani covek provede cekajuci na semaforima.
Dal' si ti normalan?
Ako to prevedes na dane, ispadne da apsolutno svaki dan u zivotu trecinu provedes cekajuci promenu svetla na semaforu, odnosno da 8 SATI DNEVNO STOJIS I BLENES PRED RASKRSNICOM?
Ma ni Japanac, koji po difoltu nema privatan zivot, vec samo radi, ide kuci-spava, ide na posao-radi, ide kuci-spava ne provede 8 sati pred semaforom!
Ovo nema veze sa mozgom...
To za paukove i insekte koje jedemo dok spavamo je glupost. Nije tačna.
Možda progutamo ili udahnemo jaja koja su nekako ispala iz majke dok ih je polagala (ionako ih izlegne bog te pita koliko). Ali i meni ovo bilo skroz nerealno kada sam čitala, možda u Amazonu ili Australiji.
Da nisi mislio spavanje? Pošto baš i ne čekam po osam sati dnevno na semaforu svaki dan. :)
Kada bi Šiptari na Kosovu priznavali Srbiju i izlazili na glasanje osvojili bi trećinu glasova, što bi ih dovelo u poziciju da boraju ko će u vladu. Naravno, morali bi dobiti premijersko ili mesto predsednika skupštine.
Pa sad ne znam koliko je ovo nepotrebno...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
znači 1,5 i 2m kurčeva
znači 1,5 i 2m kurčeva
Tvoj problem što ne veruješ. To je omogućeno zahvaljujući histonskim i nehistonskim proteinima...
čovek prespava oko 20 godina u svom životu
za života pojede oko 8 pauka u snu
To za paukove i insekte koje jedemo dok spavamo je glupost. Nije tačna.
hahah pojem pauka dok spavam haha nevera
Dal' si ti normalan?
Ako to prevedes na dane, ispadne da apsolutno svaki dan u zivotu trecinu provedes cekajuci promenu svetla na semaforu, odnosno da 8 SATI DNEVNO STOJIS I BLENES PRED RASKRSNICOM?
Ma ni Japanac, koji po difoltu nema privatan zivot, vec samo radi, ide kuci-spava, ide na posao-radi, ide kuci-spava ne provede 8 sati pred semaforom!
Ovo nema veze sa mozgom...
Čemu tenzije...
ema votson se ispisala sa fakulteta posto svaki put kad je odgovarala, i tacno odgovorila, dobacivali su "deset poena za grifindor!"
Možda progutamo ili udahnemo jaja koja su nekako ispala iz majke dok ih je polagala (ionako ih izlegne bog te pita koliko). Ali i meni ovo bilo skroz nerealno kada sam čitala, možda u Amazonu ili Australiji.
Da nisi mislio spavanje? Pošto baš i ne čekam po osam sati dnevno na semaforu svaki dan. :)
ahahaha je l zajebavaš
ako je ovo stvarno onda im svaka čast
jes, to je nemoguce majku mu. Bice da sam nesto pomesao.
Kada bi Šiptari na Kosovu priznavali Srbiju i izlazili na glasanje osvojili bi trećinu glasova, što bi ih dovelo u poziciju da boraju ko će u vladu. Naravno, morali bi dobiti premijersko ili mesto predsednika skupštine.
Pa sad ne znam koliko je ovo nepotrebno...
prosečan broj radnih dana u godini je 210
И ми оћемо Косово...
83% riba u Novom Sadu su vrh brate
Svako umrlo novorođenče ne doživi godinu dana.
Koji ludak lololo
Svakim postom na ovoj temi raste sveukupan broj nepotrebnih činjenica u mojoj glavi.