Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Lord Bajron je doveo pravog medjeda na neko predavanje na nekom tamo univerzitetu. sega valjda, posalica.
Први аутомобил са погоном на сва 4 точка је произведен 1903-ће, уједно је први имао и мотор са 6 цилиндара. Звер на друму...
Дошао Босанац на размену студената.
Рамзес II или III је имао црвену косу.
2008. су Руси за највећу личност руске историје прогласили Александра Невског.
Отац Радомира Михајловића Точка је имао 50 година када се Точак родио.
Џејмс Хетфилд је ирско-немачког порекла.
Иван Грозни је умро док је играо шах.
Цоле, Конквистадор плаче за тобом...
Сиртаки је измишљен за потребе филма Грк Зорба.
Engleski kralj Henri osmi (valjda osmi) je jebo ko nezdrav, obaljivo sta je stigo.
Raspucin je takodje jebo ko nezdrav, ubili su ga jer je jebo caricu, i to tako sto je nakljukan cijanidom, izresetan mecima, umlacen i bacen u ladnu rijeku i jedva je umro, mada kontam da to svi znaju.
Онај оригами бумеранг с претходне стране ради! Сад пробао!
Napoleon je otkinuo nos sfingi. Kad doso u Egipat naredio artiljeriji da vezba gadjanje na sfingi.
Kit ubica svojim sonarom na pun kurac stotina kilometara može da odredi zdravstveno stanje foke ili neke druge žrtve tipa da li joj je povređena noga, da li je skoro jela, da li je progutala nešto što joj smeta u želudcu, da li su joj začepljeni sinusni kanali i slično.
Jebena zvijerka.
ma koliko da je gladan, čak i po cenu da umre, polarni medved nikad neće pojesti pingvina
ubaci mu jednog u kavez u zooloskom, mozda ga izede.
Бели међеди су муслимани међу животињама.
Raspucin je takodje jebo ko nezdrav, ubili su ga jer je jebo caricu, i to tako sto je nakljukan cijanidom, izresetan mecima, umlacen i bacen u ladnu rijeku i jedva je umro, mada kontam da to svi znaju.
Najveći jebač, izuzimajući ovog našeg, on je bez premca, je bio Džingis Kan, od koga potiče sada 5% populacije, i imao je moto da: Ako ne želite da mi se pokorite, pobiću sve muškarce, uništiti sva vaša sela, i jebati sve vaše žene, i tako je i radio uglavnom...
Hteo sam samo fizičke gluposti (vezane za fiziku ne za fizičko), al pade mi na pamet...
A evo i jedna VELIKOSRbSKA MUDROSERIJA:
Aleksandar Golemi je rođen u Nišu, odnosno današnja Srbija, tako da je on morao biti Srbin, jel tako?! Aristotel mu je bio učitelj, a ako mu je bio učitelj morali su se sporazumevati nekako, a kako drugačije nego na srpskom, jer je ovaj Srbin! Tako dolazimo do zaključka da je i Aristotel Srbin, jer priča srpski!
I Platon je imao svoju akademiju (ujedno i prva akademija ikada mesčini), i napisao je na ulazu "Neka niko ne ulazi ko ne zna geometriju", odnosno negde na rangu dobrog profesora matiša bi to bilo...
Ovo ne pije vodu ni u sadašnjoj Srbiji, a onda ni pogotovo :)
HAHAHHA ALEKSA VELIKI CPBCKN!
Мој ћале је имао 55. :)
znači meni još nije kasno :)
Bruce, kažem ti mudroserija... A najžalije je što sam to čuo od čoveka koji je doktor nauka istorije?!?! Prodaje maglu i knjige od po 800 strana zaluđenim Srbima koji kupuju ono što žele da čuju... Neka njegova prezentacija knjige, ja došao da čujem čoveka, a on u odelu od 10 000 evrića i te fore...
Evo još jedne za fiziku naravno: Radioaktivnost kao pojava otkrivena je slučajno, tako što je na fotopapir stavljena ruda nekog reaktivnog elementa (92U236 ja mislim) i odložena tako, a ispitivane su fizičke osobine, da li ima mehaničku primenu. Kasnije je kada je odmotao taj papir, video je da je papir osvetljen, odnosno da je nama nevidljivim zračenjem uticao U na fotopapir, i Bekerel je otkrio radioaktivnost...
Votson i Krik su najveći lopovi u nauci, kada su upali u laboratoriju njihove koleginice i kopali po beleškama, i ona, koja je bila na pragu velikog otkrića, oštećena je, jer su umesto nje, oni otkrili strukturu DNK.
Lustig je bio najveći prevarant na svetu. Uspeo je da uzme pare od Al Kaponea i proda nekim ljudima Ajfelovu kulu.
Ako otvorite firmu u Dubajiu ne možete da otvorite drugu u Abu Dabiju, i obrnuto, a u San Marinu svaka porodica ima svoj porodični pečat.
Čisto da malo živne tema...
P.S. Nije Lustig upoznao naše cigane...
A bio je i Mekgregog Gregor, tako sam čuo, možda je i izmišljen lik koji je došao iz Južne Amerike, i govorio je kako je poslat odande u London (gde je došao) da bi kolonizovao predivne poljane Južne Amerike i uzeo ogromne pare od naroda, koji su bili ubeđeni da će se tamo obogatiti, da tamo sve samo raste i sl. Još je štampao svoj novac, kao novac Južne Amerike, i od naroda uzimao pravi a davao im obične sličice... Vazda kreativni ljudi...