Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Лик који је позајмио глас Душку Дугоушку је био алергичан на шаргарепу.
Даглас Адамс је умро од срчке у теретани, а око врата му је био... погађате... пешкир. лоло
...kad hoće da ih jebeš, a tebe mrzi.
http://www.youtube.com/watch?v=_kprLtErg8U
<01:00>
Može se napraviti bumerang veličine par santima (od tvrđeg papira), koji se uredno vraća. Jedino što mora da ima mnogo veću brzinu rotacije. Lansira se tako što uhvatiš za ćošak sa dva prsta , pa mu lupiš čvrgu po jednom od krajeva u pravcu letenja.
Боксеру, немо' те избоксам :)
Vođa orkestra sa titanika se zvao valas hertli. doduše to nisam slučajno zapamtio.
U americi je početkom dvadesetog veka predložen amandman po kojem bi za svaku vojnu intervenciju morao da bude raspisan javni referendum i svako ko glasa 'za' automatski bi se našao na listi dobrovoljaca.
Aj i njima jednom nešto pametno na padne na um, iako, kao i većina pametnih ideja nije usvojeno.
Ja sam ovu istu pricu cula ali za Njutna... :/
Ne bih znala reci dal si ti ili ja u pravu... :?
Сјетих се још две из 1000 зашто, 1000 зато:
1. Слијепи мишеви се у простору сналазе захваљујући неком ултразвук (ваљда је тај јебемлига) сигналу који одашиљу, а који се одбија од препреке испред и око њих, па и ако су ћорави тотално, тај је звук мегазајебано софистициран па нема шансе да се запуцају у нешто.
Jeste ultrazvuk, taj isti princip koirste i delfin i ajkula recimo... Posalju ultrazvuk, on se odbije od prepreke, vrati se ka njihovim uhicama, i oni u glavici na brzinu proracunaju udaljenost prepreke, i kada razmislis bolje je nego vid:D
EDIT: Bicu neskromna, reci cu da sam ja u pravu, jer nesto razmisljam sta ce nemacki Jevrej sa americkim drzavljanstvom u engleskom parlamentu?
Njutn je bar bio Englez...
znam samo da smo mi izmislili vampire, i da je "vampir" jedina srpska reč koja se širom sveta koristi.
I izvorni vampiri nisu bili mršavi, bledunjavi i obučeni u crno, nego suprotnost, crveni, naduveni od krvi i u belom ogrtaču. Ako se dobro sećam.
naši su debeli jer jedu kaurmu i krvavice, a inostrani su mršavi slabo se rane.
То су два различита човека.
1. Слијепи мишеви се у простору сналазе захваљујући неком ултразвук (ваљда је тај јебемлига) сигналу који одашиљу, а који се одбија од препреке испред и око њих, па и ако су ћорави тотално, тај је звук мегазајебано софистициран па нема шансе да се запуцају у нешто.
2. Онај осјећај кад се окрећете неко вријеме око своје осе, па се зауставите а и даље имате осјећај да се окрећете изазван је због: течности у средњем уху која је центар за равнотежу. Дакле, вртиш се, врти се и течност. Зауставиш се, а она се и даље врти (као вода у чаши рецимо) и одашиље мозгу информацију да се и даље окрећеш.
Kad se setim kad je bilo takmičenje u osnovnoj 1000 zašto 1000 zato, da smo se ložili da učimo ovo dan i noć, a knjižurnina majku mu ko Žute strane...
Inače Faco ovo prvo je opšte poznato, al jest nepotrebno... :)
Njutn je bar bio Englez...
Bio je veoma popularan u narodu, svaka ga stranka htela...
PA BAŠ ZATO I KAŽEM.
I ta tehnika slanja ultrazvuka i odbijanja o objekte se zove sonar :)
Прсо сам, Облаче.
Nisi jedini. Mene komp razbija, neće da učita film pa to ti je...
Pravda za papriku!
Najpoznatija reč na svetu je "OK".
prvi lik koji se spustio niz nijagarine vodovode je poginuo posle toga tako sto se oklizno na koru banane i skroo vrat.
ajkula je imuna na sve bolesti.
Najpoznatiji živi predstavnik oblaka na svetu sam ja. oblak glavom i bradom.
...Настала у америчкој војсци као скраћеница за израз ''zero (0) killed'' који се писао по извештајима и неким папирима кад нису имали погинулих.
Највише црнаца је доведо у Америку 1619. године.