Prijava

Očekivao sam da je tema o seksualnim fantazijama i fetišima.

Njah.

Sejo, crnjane crni, vidiš da još nema 16 godina?!

Па шта? Ја сам се са 10 година скршио са бицикла, било крви на све стране.

импресионизам, да ти немаш мањак гвожђа? ил си као мали превише гледо твајлајта...

ДБСК имаш ли ти каквих крвавих искустава?

на месечном нивоу, да. овако не :3

Укратко: пре три године, нека мала журкица, много пијаних бараба, премало пички, улетех да браним ортака, улете један сивоња мени директом у фацу, наби ми нос пар сантима у лобању, заврших у колима хитне, не знам де сам, дежурне лекаре боли патка једва се исцимаше да ме сниме, срећом нема прелома, након тога месец дана спавања 'леђном техником' (што ми је од свега најтеже пало) и дисања на шкрге.

едит: Е да, осећао сам се пар литара лакши колико ми је крви ишикљало.

Maljavost, masnice i krv? Jednom sam imao uraslu dlaku, a mislio sam da je bubuljica, pokušavao sam da je istisnem i napravio sam masnicu, i onda je na kraju krv štrcnula kad sam shvatio da je u pitanju urasla dlaka i iglom probio taj podliv. Ali najgadnije od svega, igla nije bila sterilisana! I još gadnije, dlaka mi je bila na preponama!

Једном сам у кафани ударио колено од ногару и имао масницу две недеље. На утакмици ми је једном пошла крв на нос, не знам разлог. Што се тиче ове треће ставке, претежно сам ћосав, односно местимично сам покривен меким длачицама.
http://www.youtube.com/watch?v=3YzMOU49YYc

Да ли беше то кад је била Дубиоза на Бир Фесту у Белграду, кренула шутка, опиздио ме неки шабан док нисам гледао и фљас леђима на лименку пива која није била ни отворена, имао сам огромну масницу тик поред пршљенова, срећа у несрећи ваљда.

Као клинац сам волео своју крв. Увек сам је сисао када би цурила, била ми је лепа, и свиђао ми се укус. И често сам копао зарасле огреботинице, како бих је још неки пут видео и окусио.

Онда сам са 14 имао незгодицу где сам изгубио скоро литар крви и једва живу главу извукао. Отад ми није толико занимљива. Мада и том приликом сам пробао да лизнем мало. Није имала укус, ваљда је ударио адреналин прејако па нисам осетио. То ме је заиста ужаснуло.

Možda užegla

Ja sam ti po tom pitanju maler, imao sam par tuča u životu i svaki ali svaki put je dolazila policija. A imam druga svaki vikend pravi sranje i čist je kao suza. Jednostavno ne da mi se, da li ja dobio po nosu ili ja izudarao nekog na kraju obavezno bude "Adame sine, oči majkine, došla milicija da te vodi"...

импресионизам, да ти немаш мањак гвожђа? ил си као мали превише гледо твајлајта...

Uvek sam imao savršenu krvnu sliku. Stalno me slali doktori da je radim, jer sam bio bledunjav. I nisu to bili nikakvi indukovani tripovi, prosto sam voleo.

ja imao slincugu u nosu,rovario,izvadio napolje,pocela krv da kulja.