Za vreme Juge...

1. Danas pošten čo'ek ne može da uđe da odsluša pesmu na Jućubu a da dole neko ne plačipičkani fantastičnim pričama o staroj Jugi, ćevapima u Sarajevu itd. Eeeeee, to su bila vremena, a ne ovo sranje danas.

Eeeeee sinovi, da vidite vi kakvih je pičaka bilo za vreme stare Juge. To bre prirodno sve! A ne ko ove danas, obrijale brkove, noge i počupale obrve.

Da ne pominjem da si mogao u svakom parku da prespavaš na klupi a da ti ništa ne zafali.

2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=WL9F34E2C647CED863&v=7UPfnxIcX60#t=78s
    за време југославије мого си да легнеш на клупу и снимаш спот и нико те не би дирао

3. U vreme STARE JUGE, svi su jebali neke hrvatice i koječega.
    (Ne znam šta ih sada sprečava...)

4. Синови моји, за време југе сви смо били модератори на вукајлији.
    Позадина није била зелена но црвена!

5. U vreme STARE JUGE si mogao duzmeš kredit kakav hoćeš i da izgradiš par kuća i da kupiš novog stojadina.

6. HAHAHAHAHAHAHA BAČE POBEDILO!!!!!!1

7. U vreme STARE JUGE si mogao da ulećeš u zgrade helihopterima marke UTVA.

8. EEEEEEEEEEEEEEEH KAKVA BI TO REPKA BILA... HANDANOVIĆ, VIDIĆ, MODRIĆ, DŽEKA....

9. А и та куповина данас. Па мени се поцепају фармерице, седнем на воз и правац у Трст да купим нове и вратим се исти дан.

10. A NA GRANICI SAMO POKAŽEŠ PASOŠ I NIKO NIŠTA NE SME DA TE PITA, SAMO OD STRAHA KLIMNU GLAVOM I DAJU ZNAK DA SLOBODNO PROĐEŠ DALJE.

11. U petak posle škole odem na more vozom za Rijeku u pola dva i zakasnim na prvi čas u poslepodnevnu smenu u ponedeljak.

12. ja sam često išao u Zagreb na ručak...

13. Djed mi dadne pare za vokmen (tek se pojavio kod nas ), mater mi otme pare, jer nije u duhu socijalizma da ja imam vokmen, a druga djeca ne. Tek sad znam da me je lagala.

14. nisam nikad imao vokmen, ali mi je mati osamdesettreće prošvercovala komodor 64 iz Nemačke :)

15. МИСЛИМ ДА ЈЕ ПОТРЕБНО И ДА СЕ ПОМЕНЕ ДА СИ ЗА ВРЕМЕ ЈУГЕ МОГ'О ДА СПАВАШ НА УЛИЦИ И ДА ТЕ НИКО НЕ ДИРА!

16. Ja sam spavao na ulici prije 2 godine, urolj'o se. Niko me pipn'o nije, pa sam navuk'o upalu pluća.

17. MOGO SI USRED ZAGREBA NA KLUPI NA TRGU BANA JELAČIĆA DA SPAVAŠ SA OKAČENOM DRAŽINOM SLIKOM OKO VRATA I NIKO TE NE BI DIRO!

18. nema klupa na Jelačić-placu :)

19. Za vreme Juge si imo crveni pasoš i mogo si da ideš se oćeš

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.