SWTOR - Guild Vukajlija

1. Taj fazon. Meni nije dosadno uopšte. Idem po SW svetu, bijem sabljom dvostrukom svakave karakondžule i zovu me Master Kur-ajber. Di ćeš bolje.

2. Danas odmaram od SW-a, ali sutra ću da gazim Tarisa. Treba mi pomoć tamo inače.

3. E ja sam sutra u guzvi oko faxa, ali ako uspem da ugrabim neko vreme uskacem u pomoc, kad ces igrati?

4. Сређени надимци.

Вечерас сам у игри од 8, мада сумњам да је ико мој левел.

5. E, ubaci još da se igra na Red Eclipse, i dodaj mi o, piše Perinh :D

6. kad ces igrati?

Oko 8 uveče. Tako tu negde.

7. Nego, slabije sam igrao par dana zbog punog servera, a stalno sam 150 i neki pa me mrzi da čekam. Je l' još situacija u tom fazonu?

8. Od sutra sam na odmoru nekom. Par dana samo doduše, ali kako ću da pređem celu iigru lolo

9. E ja sam bas fejlovao sa swtor-om, 3 dana nisam igrao, a i sad jedva dodjem do kompa... kad uspem da dovucem guzicu sa faxa do gajbe naletim na burazera koji gleda svojih 5 miliona serija koje svakodnevno izlaze...

10. Ja sam sada malo igrao. Ogroman je Taris i ima dosta misija. Odličan je.

Za one koji su igrali KOTOR, oni dole u najnižem nivo, što su tražili "Promised Land" i što si im pomogao u tome, na žalost skončali su od strane Rakghula i radijacije. Jebiga.

Inače od one planete u metalu i betonu nakon bombardovanja Sita, ostalo je ovo:

http://www.starwarsmmo.net/cms/wp-content/uploads/2011/05/242795_10150191269878860_28984808859_7004976_6761376_o.jpg

11. Inače od one planete u metalu i betonu nakon bombardovanja Sita, ostalo je ovo:

Ako me pamćenje služi, to je Malachor V, zar ne?

12. Ako me pamćenje služi, to je Malachor V, zar ne?

Taris je brate mili, sećaš se da im đalneš u zvižduk pre nego što Malak naredi da je sravne sa zemljom. Bedak mi što nesrećnici ne nađoše obećanu zemlju, a navucarasmo se po kanalizaciji ko mindža kornjače da im nađemo one dnevnike.

13. A da, ja totalno zaboravih raznesenje Tarisa sa početka, ostade mi Malakor u sećanju po vožnji Bao-Durovog mini droida kojeg sam voleo kao dete rodjeno.

14. Što kaže Grujan, natrčali smo se kroz kanalizaciju k'o budale, a oni prošli k'o bosi po trnju, mada imali su kratko tu obećanu zemlju, preživeli su i bombardovanje, ali su najebali na kraju opet. možda su mrvicu uživali samo.

15. Kako smo sada Laki i ja isprebijali pola Tarisa lololo
    Pomogao mi je u mojoj story misiji, a posle smo odradili dve 2+ misije.
    Prva onako, ali ova druga je bila zajebana, tako da kad naletite na nju, bolje je i troje da ide uz obaveznog hilera i mora da se taktizira dosta.
    Dva ili tri puta smo završili u medic centru dok je nismo odradili i to tek kada smo provalili taktiku, da ja zablesavim najjačeg, a onda bijemo ostale i još plus kada treba Laki me hiluje, a ja se bijem. Misija je u nekoj laboratoriji sa nekim ojačanim Rakghoul-ima i mnogo su zajebani.
    Misija se zove " Rakghoul Release ".

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2012/01/8f943e4418d9f26977d00f826a2e9007.jpg

16. Juče nisam igrao a preključe sam probao tu i nisam uspeo otišao na nar šadu i završio singl misije i dobio novog kompanjona hilera dostigo 25 level

17. ja tek stigo na Taris, ostale mi 3 Heroic misije na Koruskantu.
    Probao malo one svemirske borbe, nesto mi mnogo lako.

Dusane, je l to znaci da si pazario speeder?

18. Ja ću prvo skroz da očistim Taris pa idem na Nar Šadu. Ako se zalomim sa tobom konzervo u isto vreme odradićemo te na Koruskantu.

Čekaj malo, zar ih nismo odradili mi zajedno Konzervo?

I DUšane je l' imaš spidera?

19. Pazario sam kod trenera al nem pojma de da kupim bicikl :)

20. Ima spider vendor negde, saću potražim na netu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.