SWTOR - Guild Vukajlija

1. Taj fazon. Meni nije dosadno uopšte. Idem po SW svetu, bijem sabljom dvostrukom svakave karakondžule i zovu me Master Kur-ajber. Di ćeš bolje.

2. Danas odmaram od SW-a, ali sutra ću da gazim Tarisa. Treba mi pomoć tamo inače.

3. E ja sam sutra u guzvi oko faxa, ali ako uspem da ugrabim neko vreme uskacem u pomoc, kad ces igrati?

4. Сређени надимци.

Вечерас сам у игри од 8, мада сумњам да је ико мој левел.

5. E, ubaci još da se igra na Red Eclipse, i dodaj mi o, piše Perinh :D

6. kad ces igrati?

Oko 8 uveče. Tako tu negde.

7. Nego, slabije sam igrao par dana zbog punog servera, a stalno sam 150 i neki pa me mrzi da čekam. Je l' još situacija u tom fazonu?

8. Od sutra sam na odmoru nekom. Par dana samo doduše, ali kako ću da pređem celu iigru lolo

9. E ja sam bas fejlovao sa swtor-om, 3 dana nisam igrao, a i sad jedva dodjem do kompa... kad uspem da dovucem guzicu sa faxa do gajbe naletim na burazera koji gleda svojih 5 miliona serija koje svakodnevno izlaze...

10. Ja sam sada malo igrao. Ogroman je Taris i ima dosta misija. Odličan je.

Za one koji su igrali KOTOR, oni dole u najnižem nivo, što su tražili "Promised Land" i što si im pomogao u tome, na žalost skončali su od strane Rakghula i radijacije. Jebiga.

Inače od one planete u metalu i betonu nakon bombardovanja Sita, ostalo je ovo:

http://www.starwarsmmo.net/cms/wp-content/uploads/2011/05/242795_10150191269878860_28984808859_7004976_6761376_o.jpg

11. Inače od one planete u metalu i betonu nakon bombardovanja Sita, ostalo je ovo:

Ako me pamćenje služi, to je Malachor V, zar ne?

12. Ako me pamćenje služi, to je Malachor V, zar ne?

Taris je brate mili, sećaš se da im đalneš u zvižduk pre nego što Malak naredi da je sravne sa zemljom. Bedak mi što nesrećnici ne nađoše obećanu zemlju, a navucarasmo se po kanalizaciji ko mindža kornjače da im nađemo one dnevnike.

13. A da, ja totalno zaboravih raznesenje Tarisa sa početka, ostade mi Malakor u sećanju po vožnji Bao-Durovog mini droida kojeg sam voleo kao dete rodjeno.

14. Što kaže Grujan, natrčali smo se kroz kanalizaciju k'o budale, a oni prošli k'o bosi po trnju, mada imali su kratko tu obećanu zemlju, preživeli su i bombardovanje, ali su najebali na kraju opet. možda su mrvicu uživali samo.

15. Kako smo sada Laki i ja isprebijali pola Tarisa lololo
    Pomogao mi je u mojoj story misiji, a posle smo odradili dve 2+ misije.
    Prva onako, ali ova druga je bila zajebana, tako da kad naletite na nju, bolje je i troje da ide uz obaveznog hilera i mora da se taktizira dosta.
    Dva ili tri puta smo završili u medic centru dok je nismo odradili i to tek kada smo provalili taktiku, da ja zablesavim najjačeg, a onda bijemo ostale i još plus kada treba Laki me hiluje, a ja se bijem. Misija je u nekoj laboratoriji sa nekim ojačanim Rakghoul-ima i mnogo su zajebani.
    Misija se zove " Rakghoul Release ".

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2012/01/8f943e4418d9f26977d00f826a2e9007.jpg

16. Juče nisam igrao a preključe sam probao tu i nisam uspeo otišao na nar šadu i završio singl misije i dobio novog kompanjona hilera dostigo 25 level

17. ja tek stigo na Taris, ostale mi 3 Heroic misije na Koruskantu.
    Probao malo one svemirske borbe, nesto mi mnogo lako.

Dusane, je l to znaci da si pazario speeder?

18. Ja ću prvo skroz da očistim Taris pa idem na Nar Šadu. Ako se zalomim sa tobom konzervo u isto vreme odradićemo te na Koruskantu.

Čekaj malo, zar ih nismo odradili mi zajedno Konzervo?

I DUšane je l' imaš spidera?

19. Pazario sam kod trenera al nem pojma de da kupim bicikl :)

20. Ima spider vendor negde, saću potražim na netu

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.