SWTOR - Guild Vukajlija

1. Skupi mada mislim da imam preko 20000 kredita prikupiću za najjeftiniji :)
    EDIT ja gledo ovo piloting ranks

2. Mora od tomosa da se krene lolo

3. Čekaj malo, zar ih nismo odradili mi zajedno Konzervo?

jesmo jedan.
    imam jos dva ili tri mislim.
    jedan je 2+ i mislim da mogu sam, nesto kao treba da ubijem cetvoricu nekih krimosa.
    mada je interesantnije zajedno.
    to mogu i sa nekim drugim kad stignu dotle.
    inace vec imam otvoren neki Heroic i na Tarisu, pa mozemo to kad se uklopimo

4. jedan je 2+ i mislim da mogu sam, nesto kao treba da ubijem cetvoricu nekih krimosa.

Teško je to. Stoke su. Mora dvoje makar.

5. Drolja i ja na tarisu sad, ajde dzoni ako oceš 4 heroic sto ima drolja

6. Evo Dušana. Ja sam danas kvit. Igram sutra pre podne od 10 ako hoće neko kvalitetnih 3 sata da povežemo.

7. ae dajte neke skrinove da vas vidim

8. Jebiga manijače kad daš sve u januaru pa nemaš aprilski rok postaneš previše dokon :)
    Sad spremam neke kolokvijume pa kontam da će me većina stići

9. Ma nagruva se to. Ja sam lvl 22 :)

10. Sada sam igrao neku HEROIC 4 misiju na TArisu. Nas četvoro i nije imalo šanse da prebijemo nekog droida. Mora hiler da znate, džaba mahanje onim svetlećim metlama :)

11. mislim da mi treba jos level ili dva da bih bio od prave pomoci dok stvarno velikih makljaza.
    poslednje sto sam dobio je instant heal od 500 poena ali radi samo na meni.
    imam dva hila za druge, ali za jedan mi treba 1.5 a za drugi 2.7 sekundi da ih kastujem.

12. Polako Konzervo, samo polako. Mada najveći level u našoj grupi je bio lik LVL23, ja sam 22, jedan lik 21 i jedan 19. Ako bi bio Dušan (25) Laki (čini mi se 22) ja (22) i ti konzervo, usrali bi tog robota, svako po jedan medpac najjači + hiling, uspeli bi laganezi.

13. Ja sam dogurao do 20og lvl-a sad, mada cu opet morati malo da iskuliram, imam neki kolokvijum u ponedeljak...

14. Evo ovako, ja uskoro završavam Taris. Ako ste misili da na Koruskantu ima dosta misija prevarili ste se. Na Tarisu ih je joše više.
    Taman sam misio da sam završio kad ono neke bonus misije samo iskaču u onoj regiji gde je bio "Swoop track" u KOTOR-u 1.
    Najteža misija je "Total Elimination" i tu je pod obavezno da se ima "Healer" zbog nekog robota na kraju koji je baš surov. Troje mlate, jedan hiluje.
    Inače Jedi Shadow ima jednu fantastičnu osobinu, a to je da "zaglupi" jednog protivnika na minut. To daje taman mogućnost da zaglupiš najjačeg, a onda isevaš ove okolo da bi njega ostavio za kraj. Kada ste sa mnom u ekipi, uvek čekajte da jednog zaglupim i njega ne dirajte do kraja. Znači, ne koriste se sposobnosti koje kače više neprijatelja odjednom da ga ne "probude". On ostaje za kraj.
    Ostale su mi dve misije HEROIC 2+ i Taris je gotov. Malo mi krivo. Zagotivio sam ga. Ne kao Tajton, ali gotivan je Taris. Uskoro krećem na Nar Šadaa.
    http://swtor.junkiesnation.com/wp-content/uploads/sites/7/2011/08/Jedi-Shadow_Facebook.jpg

15. Za jednu h2+ misiju na Koruskantu kada udjem u onaj deo misije, kroz onaj kao zeleni portal koji oznacava misiju, tamo se nadjem samo ja i niko vise ne udje samnom, jednostavno ne dozvoljava. Kako je onda 2+ misija ako drugi ne mogu da udju samnom?

EDIT: Nije valjda da moram da udjem u grupu, pa tek onda mozemo zajedno??

16. E i ja sam sad dobio neku moc da onesposobim neprijatelja na minut... ne bi me cudilo da sve klase imaju to

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.