Horoskop

1. Ovde pisite sta ste u horoskopu, muvajte se, pisite svoja iskustva sa ljudima u odredjenom znaku dobra, losa ili narucite da vam se pojavi taj i taj znak.
    Cilj ove teme je da se dobro zabavimo i srusimo predrasude i mitove o odredjenim znakovima.

Eto, za pocetak ja sam Devica, al samo u horoskopu. ;)

Ako ima slicna tema na forumu, molim moderatore da pre nego sto zakljucaju ovu moju temu, da postuju ovde link do te teme jer bih volela da ucestvujem. Hvala

2. I mi bi trebali da se smuvamo s nekim na osnovu poklapanja horoskopskih znakova?

3. Верујем у хороскоп црвене боје градоначелника Ниша верујемо у хороскоп

4. ne mora. Bas zelim da vidim da li je to tacno ili ne, da razbijem mitove i predrasude.

5. Бик, али миран Бик.

6. kazu da device numeju da se jebu...

7. Цар гуштера у хороскопу.

8. Je l bi dala strelcu? hehe

9. Opa, Zhajk, ja htedoh bas da narucim jednog mirnog Bika. ;) Al si me pretekao :)

10. cuo sam i da ovnovi seru okrugla govanca umesto normalnih

11. celt ta predrasuda o devicama nije tacna. Umeju da se jebu i da jebu ako pritisnes pravo dugme ON. :)

12. Ваљда ОНА,а не ОН

13. Ovo je jedna od najvećih gluposti u istoriji čovečanstva. Toliko od mene o ovoj temi.

14. Dupli strelac, tvrdoglav u pičku materinu.

15. moj burazer je dupla devica.slažemo se devičanski.

16. @Towelie_ trenutno nisam u fazi seks sema, a prema strelcevima uglavnom osecam samo drugarstvo, ali nista osim toga. S njima izadjem na picve i odigram pikado u pabu, ali ne nesto vise. Al priznajem da su izuzetno zabavni i duhoviti i da se u njihovom drustvu osecam bas veselo.

17. Umeju da se jebu i da jebu ako pritisnes pravo dugme ON. :)

А шта ако рикне батерија па неће? Хороскоп су иначе измислили Румуни, да не кажем Чаушеску.

18. Ja sam drveni pacov u horoskopu.

(ozbiljno, ne zajebavam)

19. @ gonzo verujem i da si mega duhovit, moja keva je dupli strelac, svaki dan odvali neki biser ili vic :D

20. inače ja sam u horoskopu srna,odatle i nik,he he.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.