Germanofilija

1. Луди Мачак, данас Јапан има одбрамбену војску и нигде у свету не учествује у агресији и нападима као смрдљиве бубаШвабе. Јапанска војска искључиво учествује у мировним мисијама као ненаоружана формација. Скоро 40 година Јапан није имао никакве оружане снаге и био је под званичном окупацијом све до 1972. када је последње острво враћано под суверенитет Јапана, а од стране Американаца. Исто је требало применити на цео Швабиленд. Мада бруталније.

2. Ne učestvuje u agresiji direktno, ali šalje "mirovne" trupe i sarađuje sa Amerikom i Evropom vojno i ekonomski. Neću da kažem da su Japanci neki zli narod koji ubija i pljačka po svetu, ali ne možeš da kažeš da su anđelčići. I što uopšte kolonizacija, ubijanje crnaca, indijaca i svih ostalih naroda, pljačkanje njihove zemlje treba da bude loše? Najviše bih voleo da je Srbija prošla istoriju Engleske, da smo pobili i opljačkali pola sveta i da nam je sad do jaja. To je međunarodna politika. Tako se to radi. Ovim našim finim postupcima samo ispadamo pičke, i u tuđim i svojim očima i ne dobijamo ništa.

EDIT: Japan ima "nosač helikoptera" pošto im je zabranjeno da imaju nosače aviona. E sad, fora je što su ga izgradili u saradnji sa Amerima, i dovoljno je velik da na njega sleću i mlazni avioni, ima sve mogućnosti da se u kratkom roku pretvori u pravi nosač aviona. Šta misliš, zašto? Da bi nenaoružani učestvovali u mirovnim misijama? Ili da ako ikad dođe do sranja u Koreji, budu oni koji će da ulete i uzmu koliko god mogu pre Kineza, dok ne dođu Ameri?

3. Postoji nešto što se zove STIL trolovanja. Neko ga ima, neko nema. Poneke ljude treba ignorisati, pošto čoveka bude blam posle kad pročita oko čega se i sa kime raspravljao. Tako bi trebalo i ja.

4. Ма брате Маче параноишеш. Ја мислим да то и нису хеликоптери, већ нешто налик на. њих. Од Јапанаца очекујем само следећи сценарио. Али озбиљно... http://www.youtube.com/watch?v=OFKpBT7eb5k

5. Postoji nešto što se zove STIL trolovanja. Neko ga ima, neko nema. Poneke ljude treba ignorisati, pošto čoveka bude blam posle kad pročita oko čega se i sa kime raspravljao. Tako bi trebalo i ja.

Vala baš, ovaj Granjka ubija glupošću.

6. Е па Лимару, поента је у томе што ја не тролујем, него дискутујем са тобом. И треба да те буде блам јер немаш елементарно знање о теми, али ти је то тешко да схватиш. Када не умеш, немој улазити у расправе.

7. Луди Чак стварно си примитивац. Глупи Чак. Сад смо квит, јел тако?

8. Када не умеш, немој улазити у расправе.

S tobom i neću, jer niti si dobar trol, niti dobro argumentuješ, niti si zanimljiv, tvoje sopstveno davanje imena ljudima ostavlja blaaag utisak transfera. Doduše ne znam kakvo ti je obrazovanje, to se teško preko interneta može provaliti, ali primećujem da dosta slabo povezuješ, to već može da se vidi. Čitao sam i tvoje definicije i gledao postere, ne ističeš se kreativnošću i duhovitošću, i nisam ja jedini koji će ti to reći. Eto, zato ću da te izbegavam odsad. Nisi interesantan, zbogom.

9. Ја сам нов, не капирам многе ствари овде, али сигурно нисам дошао да бих се доказвао људима који су године утрошили на овом месту. Преозбиљно схваташ ствари са моје стране. Не могу да повежем твоје теорије, јер имају огромне рупе у информацијама и бројне недоследности историјских догађаја, превише уопштавања и банализације, али ок - свако има свој угао. Ето видиш да можеш и лепо да се понашаш, а и не боли. Ајд сад то пренеси на Чака, па да идемо на пиво.

10. Granjka
    Е па Лимару, поента је у томе што ја не тролујем, него дискутујем са тобом.

=/=

Преозбиљно схваташ ствари са моје стране.

Мораш одлучити којем ћеш се приволети царству. Најдобронамерније то схвати.

11. Ја сам нов, не капирам многе ствари овде, али сигурно нисам дошао да бих се доказвао људима који су године утрошили на овом месту. Преозбиљно схваташ ствари са моје стране. Не могу да повежем твоје теорије, јер имају огромне рупе у информацијама и бројне недоследности историјских догађаја, превише уопштавања и банализације, али ок - свако има свој угао. Ето видиш да можеш и лепо да се понашаш, а и не боли. Ајд сад то пренеси на Чака, па да идемо на пиво.

Daj, Granjka, ako pises 20 postova u minuti, makar reci kome se obracas.

12. @Чаку, извињавам се што сам написао да си Глупи Чак. Брале, ружно се понашаш, не морамо сви да мислимо као ти, нити си ти богомдан да бисмо требали да ти се клањамо. Ипак, није лепо да будемо на истом нивоу, па ти се извињавам за увреду.

@Seve, не умем да цитирам. Обраћао сам се Лимару. Извините за никове, није у питању хејт него су сувише дугачки и без смисла.

@Dobrovece не знам шта значи знак =/= али некако ценим исто-исто. Ако је овде дискусија исто што и троловање, онда ок. Моја грешка. Хвала за савет, али заиста и када дискутујемо не морамо бити толико преозбиљни. Приметићеш да су Лимар и Чак почели да ме вређају чим нисам хтео да се сложим са њиховим мишљењем, пишући да лупам као дупе, да убијам глупошћу... Као да сам им увредио нешто врло важно. Е, ти момци преозбиљно схватају дискусију, а и манири су им лоши.

13. Приметићеш да су Лимар и Чак почели да ме вређају чим нисам хтео да се сложим са њиховим мишљењем, пишући да лупам као дупе, да убијам глупошћу...

A malo pre toga...

Владелимару, пљескаш као мало дете када се упишки у сопственој кадици. Где нађе небулозу да је Хитлерина допринела колапсу европског колонијализма? Шваба измислио катастар? о.0 Твоје школовање очигледно још није ни почело, дијете драго... Немој, не иде ти то. Не губи време.

14. Sve i nekako, ali nadimci koje vam Granjka daje su urnebes.

15. Лимар - EDIT EDIT: Brate, ali ne mogu da ne primetim da lupaš ko dupe o samar, što bi rekli naši stari. I za trola, mnogo je, gubi draž i suštinu. http://vukajlija.com/forum/teme/51870-germanofilija?strana=13#post_2365397

Извини ако те је увредило поређење са малим дететом које се упишкило. Само батали лицемерје и поквареност, нисам те назвао дупетом.

16. jbt,ovaj granka,koji saljivdzija...aj se istalimo za neku lutku da mu kupimo,ipak se trudi dosta...

17. Naćićuga u gradu :)

18. Кртолом противу просветитеља!

19. Kako me je mrzelo sve ovo da čitam, rođaci

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.