Germanofilija

1. и имају одличне пичке! ја видо, летос, у хостелу, прошетао две из хамбурга кнезом, ценим да се многи питали дал ја то јебем, ал ја сам џентлем, па нисам јебо! а и не знам како се јебе оно! ЖИВЕЛЕ ШВАБИЦЕ И ГОЛФ ДВОЈКА

2. Meni više leže Švabe od Francuza, iskreniji su, onaj njihov militarističko-dominantni deo je iskren, prost i jednostavan, i zato dopadljiv. Znaš na čemu si, povinuj se ako ti se sviđa, bori se ako ne. Jednostavno.

3. После Првог светског рата, када су им сви могући увели репарације, сами су сјебали себи економију(и притом тада направили највећу хиперинфлацију икада забележену), како би избегли плаћање репарација и онда се опет вратили још јачи. Имали су сјајне потезе, али су понекад били аутодеструктивни.

Али оно, штујем их.

4. Simpatični Ludvig i njegova dela...

Daaa, bez njega bi nemačka duša bila mnogo siromašnija.

5. А ако опет крену, а кренуће јер имају тај неки трип клаустрофобије, и скроз су депресивни због свог положаја у јевропи иако јебу на свим нивоима, е онда их треба разградити до темеља. Поделити на шестопедесет делова и у свим деловима успоставити другачију власт, и онда у свакој покрајини да се убацује пропаганда како људи у тој покрајини нису Немци и да је то други народ и други језик иако је исти и тако то... Хм... Како сам ово добро смислио. Као да сам видео већ негде овај сценарио...

6. A ja mnogo volim Betovena, ubaciću ovde jedan C/P jer me mrzi da kucam. Koji je to bio car.

As they were walking together, Beethoven and Goethe crossed paths with the empress, the dukes and their cortege. So Beethoven said to Goethe: Keep walking as you did until now, holding my arm, they must make way for us, not the other way around. Goethe thought differently; he drew his hand, took off his hat and stepped aside, while Beethoven, hands in pockets, went right through the dukes and their cortege, barely miming a saluting gesture. They drew aside to make way for him, saluting him friendlily. Waiting for Goethe who had let the dukes pass, Beethoven told him: " I have waited for you because I respect you and I admire your work, but you have shown too great an esteem to those people.

Kao prolazi kroz dvorsku pratnju i namiguje: De si, care!

7. Daaa, bez njega bi nemačka duša bila mnogo siromašnija.

Racionalni i kada su ludi, šta bi jadan Dizni radio, i gde bi bio nemački turizam danas. :)

8. Evo jedan komentar sa vesti o fudbalu večeras.

Samo cu ponoviti svoj komentar od pre mesec dana: Trinaeste,trinaeste Svaba udariooo... : )

alo, jbt, i ovakvih Srba ima koliko hoćeš. Retardirani Sloveni robovi.

9. НЕМЦИ СУ СУПЕРИОРНА РАСА!

МИ СМО ГО КУРАЦ КАД ОТВАРАМО СВАКОЈАКЕ ТЕМЕ ДА СЕ ДИВИМО НЕКОМЕ.

10. Da, zamkovi, divota...

11. Gvozdenoviću sprda se čovek, lepo mu se uklopio stih u foru. Ne vidim šta je strašno u tom komentaru.

12. Ma sprdam se i ja jebote. :)

13. previše ima zadivljujućih nemaca, ne znam ima li toliko imena u ijednom narodu, majster ekhart, nikola kuzanski, paracelzus, beme, luter, bah, lajbnic, volf, kant, mocart, gete, betoven, jakobi, rilke, hajne, fihte, helderlin, hegel, šeling, niče, vagner, brams, špengler, maler, šenberg, hartman, huserl, hajdeger, breht, hercog, frojd, plank, hajzenberg, još gomila ljudi, do sutra

i na vrhu kajzer franc
    http://2.bp.blogspot.com/_8_ENa7sVpug/SwTYPAdz_3I/AAAAAAAAIho/B10bUCKgyp0/s1600/beckenbauer_franz_1818104,property%3Dzoom.jpg

14. НЕМЦИ СУ СУПЕРИОРНА РАСА!

МИ СМО ГО КУРАЦ КАД ОТВАРАМО СВАКОЈАКЕ ТЕМЕ ДА СЕ ДИВИМО НЕКОМЕ.

Ти иди рецимо на тему о Новаку Ђоковићу, светом Сави, цару Душану, војводи Мишићу, Милошевићу, Аркану, српском фудбалу, па тамо испољавај дивљење. Или отвори можда тему за дивљење Лазару Комарчићу, Светозару Милетићу, Радомиру Продановићу, Добрилу Ненадићу... Шта знам, само да не буде нешто као Иво Андрић или Мика Антић.

još gomila ljudi, do sutra

Признај зашто ниси ставио Шопенхауера у прву листу.

15. Ja ti za pola ovih govnara nisam čuo

16. previše ima zadivljujućih nemaca, ne znam ima li toliko imena u ijednom narodu

Има тамо где их тражиш.

17. Ne spominjete Karla Marksa, a?

18. to ja malo hiperbolizujem, ali ako je neko bio dominantan u duhovnom razvitku evrope, to su nemci. ne sporim ni da su bili najdestruktivniji, ali su i užasno samokritični.

Признај зашто ниси ставио Шопенхауера у прву листу.

promakao mi je, al i nemam neko ogromno divljenje prema njemu:) treba još da ga čitam

19. Ma šta Marksa! Fihte, Markuze! From! Jung! Broh! (Ovo zvuči ko da bacam pokemone, hahaha).

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.