U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Lepo bogami. Baš lepo ispratiše Fergija u penziju. I pehar on podig'o, dao mu Vidić.
lolo ima da bude glavno mudo u klubu dok ne umre, kapiram da ce pola mojesovog rada biti fergusonovo, morace da ga slusa
ЋАО
PUŠI GA DANLO
Videćemo šta će Mojes uraditi. Al jedno je sigurno, niko nikad u Mančesteru neće biti bolji od Fergija.
Kurac, mnogo puta sam za nesto pomislio ne moze biti bolje, uvek moze bolje, kao sto uvek moze i gore.
ynwa
I ja sam za tu "Uvek može bolje", al u ovom slučaju teško.
O čem' filozofirate?
o jebanju
pa o tome se ne priča, eto kako pojma nemate
salimo se malo, ne jebemo, o fudbalu se radi
logično, već sam se bila zabrinula lolo
jes učio ti čkole da popraviš ono?
e, pa, matematiku poklonila svima lolo, kao zajebite to ionako sam vam zakjlucila pre 10 dana, da popricamo kako je bilo ove 4 godine lolo
a programiranje se nadam da ce na vecu popraviti.
i u ponedeljak moram doci u skolu kod razredne odgovarati
sta bi sa onim tvojim gej predmetima?
pa jebote koliko ti imaš jedinica, crni dušane :O
ja ništa, laganica, sutra treba da odgovaram jer u petak nisam u školi, rodžendan mi, pa kao neće tad da me pitaju, nego će SUTRA, stoke
sedamnesti?
osamnaesti pobogu
pa ja sam godinu dana mlađa od tebe
lolo, nesto sam sav mentalno u mladjim godistima, oprosti :*
kad pijemo?