Ništa posebno, držala čas klincima, nisu me danas mnogo iznervirali, za divno čudo :) Jutros nisam otišla na ispit, jbg... Nisam mogla, šta da radim...
Ja sam na masteru...
Pa možeš, što da ne, nije ti to teško, samo ako umeš lepo da im objasniš i ako imaš strpljenja da ponavljaš jedno te isto po sto puta :))
Ja sam objašnjavao programiranje
i uvijek sam bataljivao kad sam morao objašnjavati da varijabla ne mora biti samo A MOŽE BITI I KURAC, I B I ŠLJ I SVE :D
Nista, cekam vece u petak ili ponedeljak, tako nesto.
Odoh ja.
cao
Ćao, Bolte!
Aj sa srećom, valjda će biti ok :)
ne znam, zadnjih dana je poslo uz kurac sve sto je moglo
Pa zar je sve tako crno, Roso?
ne znam, mozda ne jos, ali tako je krenulo ovih dana, plasim se da se ne nastavi
Ajde, ajde, glavu gore, videćeš da će naići bolji period, tako to biva, ups and downs fore ;)
jes, al ova godina mi je bas lepo krenula, steta da je userem sad kad nije ni pola proslo
u nedelju punim 19
stariji pametniji
jes kurac
FORGETKOOOOOOOOOOO <3
Šalabeeee, legendo! :))
Eto, rođendan ti je uskoro, nemoj da si neraspoložen :)
a videcemo kako ce proci to
sta ima kod tebe? :)
Ništa posebno, držala čas klincima, nisu me danas mnogo iznervirali, za divno čudo :) Jutros nisam otišla na ispit, jbg... Nisam mogla, šta da radim...
JAAAAAAAA
E razmisljao sam da drzim klincima privatne casove engleskog, makar duzmem koji dinar.
Koja si godina ti?
Ja sam na masteru...
Pa možeš, što da ne, nije ti to teško, samo ako umeš lepo da im objasniš i ako imaš strpljenja da ponavljaš jedno te isto po sto puta :))
ne znam lolo, idu mi deca generalno na onu stvar
Haha, onda bolje nemoj :))
Ja sam objašnjavao programiranje
i uvijek sam bataljivao kad sam morao objašnjavati da varijabla ne mora biti samo A MOŽE BITI I KURAC, I B I ŠLJ I SVE :D