Šta vas je poslednje toliko nasmejalo da su vam suze pošle
  • bata gugi

Odslušao sam odgovore na pitanja fanova Doris Bizetić

• TheVlajko

video sam ovu temu

• Skočimiš

Ne plačem dok se smijem. To mi nekako kontradiktorno pa izbjegavam.

• Nienna

Ортак на маратону бацио спику да га чују пафуни иза нас

- брате не верујем како те је напала змија, ја све вадим пиштољ и пуцам, и она те опет уједе. Јеботе. Срећа па ови људи не знају да носим гију.

Исто на маратону, кад је маса људи била иза нас

- неко нас прати!

То је тад било смешно, пошто ме је домаја одузела нездраво.

• Џереми

Moja današnja nesposobnost da okrenem običnu krmenadlu na roštilju, već mi je samo pljusnula na blato... ćale dobio nervni slom..

• Џорди

Данас, кацу моје другарице справиле зелену салату од блитве, и нису уопште сконтале да је то блитва док им ја нисам рекао.
    ''Па било је мало чудно што је била у листовима а не у главици...''
    хахахахахаха

• riffraff

Вако, ми на трибини. Гостовање, и не дају нам да изађемо док не изађе читав стадион. И некако један лик што је био са нама изађе. И шаље поруку: ЂЕ СТЕ ЈЕБО ВАС ПАС УБИЋЕ МЕ НЕКО. И лик му мртав ладан одговара на поруку, БРАТЕ НЕ ЧУЈЕМ ТЕ, ПРЕВИШЕ ЈЕ ГЛАСНО НАВИЈАМО ОВДЕ. А ја се одвалио ко луд

• bata gugi

nienooo, šta pišešš, eeej bre

• Sale d snajperist

Данас, кацу моје другарице справиле зелену салату од блитве, и нису уопште сконтале да је то блитва док им ја нисам рекао.
    ''Па било је мало чудно што је била у листовима а не у главици...''
    хахахахахаха

Ja bih ih pustio, jos smesnije bi bilo da gledas kako jedu.

• celt

iz nekog razloga, na internetu, ovo:
    http://youtu.be/4Obo42uQ564

ne bi da delim sta me zasmejava u ril lajfu :)

• Џорди

Ja bih ih pustio, jos smesnije bi bilo da gledas kako jedu.

Лоло, ја први пробао, занимало ме. Чак и није лоше. :Д

• Punjac

Ортак на маратону бацио спику да га чују пафуни иза нас

- брате не верујем како те је напала змија, ја све вадим пиштољ и пуцам, и она те опет уједе. Јеботе. Срећа па ови људи не знају да носим гију.

Исто на маратону, кад је маса људи била иза нас

- неко нас прати!

То је тад било смешно, пошто ме је домаја одузела нездраво.

ovaj post :D

iako NEAM POJMA sta pricas,verovatno zbog toga :)

• Radijacija

Prošle nedelje nismo nešto imali posla sa atomskim govnima i izšli napolje da uređujemo krug reaktora onim motornim trimerima.
    Ja i kolega oko reaktora trava šišanje i to, i iz slivnika jednog izađe zmija i onako se propne kao kobra par puta ispred njega. Ona zelena ko trava, ima sigurno oko metar i debela bre mamu joj jebem.

Ja nikad zmiju vido nisam do tad, a ni on i pita me šta da radimo?
    Reko nemam pojma, prvi put vidim zmiju.
    I mučenik ni pet ni šest digne obe ruke u vazduh i na zmiju se razdere "BU!"

Gotovo, smeh, trimer sam morao da otkačim ja 5 minuta nisam mogao da dođem sebi.

• Glavni

često se smijem...vjerovatno sam se večeras smijao kad je Miler dao gol

• Carlos Ramirez

Вратио се гајби цирке и не знам зашто погледао најновије постере... Смејао се, плакао и фејспалмовао сам са собом толико да сам обећао себи да нећу више пијем.

• свjecна свега

Autobus. Sjedim sa drugom, a ispred nas dvije djevojčice, 10-11 godina. I crtaju njih dvije čiča gliše na prozore od autobusa. Kaže drug: Oćemo da se takmičimo ko će da nacrta ljepše? Počeo on da crta, nacrtao sve normalno, samo dodao dugačku kosu i silikone. I govori njima: Djeco moja, ovo vam je Jelena Karleuša. A da bude jjoš gore kasnije smo ih čuli da puštaju na telefon neku njenu pjesmu.

• свjecна свега

Neka vam ne smetaju dva posta, ne mogu da ispravim kad sam sa telefona.

• Chule37

Када смо блејали на часу и сад тишина, и чујеш одједном прдеж, и ја се окренем и тај лик иза мене што је прдн'о сав црвен, и пита га друг што је седео самном "брате, што си прднуо?" и чујеш овог "а доручковао сам 6 јаја" ми се смејали ко кретени све док нас пофесор није избацио са часа и онда смо се и напољу смејали једно 10 минута најмање..