Dueli autora u definicijama - PRIJAVE (prijavljivanje gotovo, grupe određene, izrazi za definicije podeljeni)

1. има неколико дефиниција које би требало да заврше на насловној без обзира на учинак аутора на турниру. добро испаде турнир, а по оценама се види и да је много људи заинтересовао. треба ово чешће организовати. мада, опет, ако би се чешће организовало онда не би било ни овол'ко популарно, оно јес'.

2. стварно се види да људи умеју да пишу и имају шта да кажу. зашто то није тако и ''радним даном'', неам појма. ваљда фали мотивација, бемлига.
    добра зајебанција, нека најбољи победи :)

3. Koliko sam ispratio ovako odokativno, ima 3-4 grupe gde je neizvesna borba za prvo mesto. U većini se manje-više zna već sad.

4. Odlicna stvar ovo takmicenje. Kod prve grupe sam razmisljao da preskocim i da ne glasam jer su sve tri toliko dobro pdradjenje al reko mozda nije fer dok sad videh da je to radmilo uradio i razumem ga, stvarno je tesko odvojiti bilo koju od one tri.

5. треба ово чешће организовати. мада, опет, ако би се чешће организовало онда не би било ни овол'ко популарно, оно јес'.

Upravo tako, turnir bi izgubio svoju draž.

Zero, srećno u sledećem krugu i da sa ponosom predstavljaš našu grupu... POBI GI SVI!

6. Kao sto rekoh, nisam ni trebao da pisem da se ne bih obrukao. Samo mi zao vremena utrosenog na ono govno.

7. Sto si tolki pleks dechko? Opusti se, ne mozes da se obrukas vise od ovoga tako da rilex.

Samo mi zao vremena utrosenog na ono govno.

Kog vremena? Po ceo dan si na sajtu, bolje je i sto si ovo napisao nego da kenjas ceo dan po forumima i cetovima.

8. Bolje da sam spavao dva sata koje sam potrosio na ovo, svejedno sam morao rano da ustanem.

9. Pa ono Jebač, pokazao si da umeš da pišeš i to ozbiljno.
    Dobro, često si ti i kratež iz zajebancije umeo odličan da zabodeš, ali ovde si pokaz'o kako ti leže duge, nego te mrzi.
    Razmrdaj tastaturu češće.

10. Šta kukumačeš koji moj?

11. Ne kukam, malo sam nervozan.

12. САД СМАРАЈТЕ ЈЕБАЧА КАО ДА ИМАМО 5 ГОДИНА
    ХАЈДЕ МАМААААААААААААААААА, ХАЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, КУПИ МИ ИГРАЧКУ. МАМАААА. АЛИ МАМААААААААААААААААААА

13. Је л' пратио неко ко води у 1. и 11. групи?

14. Nisam ništa pratio samo sam video da mi prolazi tiket.

15. Sejo, glavni i covpa koliko sam ja uspeo da prebrojim.

16. Tako je, pustite čoveka. vidite da mu probijaju zubi.

17. YeahBatch
    ao sto rekoh, nisam ni trebao da pisem da se ne bih obrukao. Samo mi zao vremena utrosenog na ono govno.

Ajde ne seri - nije ti žao vremena, nego te sramota da pokažeš svoju emotiwnu stranu ;-) Awww, d00sha P.S. Ona defka je bolja triput od đubreta koje inače istovaraš na sajt, kad ti ja kažem.

18. Френки се њиме поноси! трололо :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.