Циклоне, ево један предлог, можда није лоше да кад се све ово заврши, да се из сваког круга организује неко гласање за избор дефиниције за насловну, стварно је било добрих дефиниција које заслужују излог(рецимо др хаусова), а тек ће их бити у осталим круговима.
odgovor: može i tako nešto da se odradi, definitivno.
Ne ne ne, pa rekli ste da se zakljucava tema za glasanje u 20:00, sad je 20 i 15 a pise ''pre sat vremena'' poslednji post. Dajte bre, bio sam u nekoj frci nisam stigao da podelim glasove, preko telefona sam citao... Mozda bi moj glas presudio, sta znas. Nije vam fazon, jos sam zurio da zavrsim sve kako bih stigao dispisem.
odgovor: temu sam zatvorio u 19:55.Kada sam pogledao, za poslednjeg autora koji je glasao je takođe stajalo "pre sat vremea". Tema je otovorena sinoć u 20:40, tako da su 23 sata i više nego dovoljna za glasanje.
Znam, reći ćete da kaizena bole...
Ali, bilo bi zbilja dobro da postoji anketna forma za glasanje, prijavu i tako to: bilo bi lakše za ove stvari, i za organizaciju i za brojanje i za sve.
Znam, znam, bole ga, ali ipak, ako ga prođe, pa da napravi.
Ja sam ispratio pa da prvi čestitam. Dalje idu glavni, Mile, Gunner, Sejo, taedium, Devetar, Haus, Niena, deki, diskretni, Covpa, Ziro, proviron, Džoni, M70 i Megot. Mogu reći da su se najneizvesnije borbe vodile između provirona i Andreja, kao i Mileta i mene. Mile je u poslednjih 10 postova osvojio čini mi se 7 glasova, a Trošarinac 3 pa sam ja, iako sam uglavnom vodio, na kraju ubedljivo izgubio. Svaka čast svima koji ste prošli još jednom i Mile, razbi gi svi dalje!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Циклоне, ево један предлог, можда није лоше да кад се све ово заврши, да се из сваког круга организује неко гласање за избор дефиниције за насловну, стварно је било добрих дефиниција које заслужују излог(рецимо др хаусова), а тек ће их бити у осталим круговима.
Ne ne ne, pa rekli ste da se zakljucava tema za glasanje u 20:00, sad je 20 i 15 a pise ''pre sat vremena'' poslednji post. Dajte bre, bio sam u nekoj frci nisam stigao da podelim glasove, preko telefona sam citao... Mozda bi moj glas presudio, sta znas. Nije vam fazon, jos sam zurio da zavrsim sve kako bih stigao dispisem.
Није Ареи, закључана је мало прије 8...
Pa glasaj ovde Arei, možda Ciklon uvaži
Cesid zabagovao.
Jesam prošo?
Ja misim da sam prošo, pevam, pevam pa rasturam.
Изгледа да сам и ја. Је л' зна неко ко је из 14. групе прошао?
Ja ga izduvo u zadnjih par postova a sve vreme vodio...:((
PACOVE RAZBIĆU TE! !!%!%! &%jedanaes!
намештате горе но на беовизији, срамота!
Znam, reći ćete da kaizena bole...
Ali, bilo bi zbilja dobro da postoji anketna forma za glasanje, prijavu i tako to: bilo bi lakše za ove stvari, i za organizaciju i za brojanje i za sve.
Znam, znam, bole ga, ali ipak, ako ga prođe, pa da napravi.
Zanimljivo da nije bilo autorki na takmičenju... Rekoh ja i ostadoh živa :)
Ja sam ispratio pa da prvi čestitam. Dalje idu glavni, Mile, Gunner, Sejo, taedium, Devetar, Haus, Niena, deki, diskretni, Covpa, Ziro, proviron, Džoni, M70 i Megot. Mogu reći da su se najneizvesnije borbe vodile između provirona i Andreja, kao i Mileta i mene. Mile je u poslednjih 10 postova osvojio čini mi se 7 glasova, a Trošarinac 3 pa sam ja, iako sam uglavnom vodio, na kraju ubedljivo izgubio. Svaka čast svima koji ste prošli još jednom i Mile, razbi gi svi dalje!
Jess! Trebalo bi da bude tajno glasanje.
Jesam bio najgori?
Ал баш...
:) ti i bačje sad zajedno plačete ili šta? :)
Sam' da kažem još i AHAHAHAHAHAHAHA ARLOVSKI ISPAO!
Ал баш...
Хехехех...прочито са "Ја сам...", некако форсира ту причу отпочетка...
@Arlovski!
http://www.youtube.com/watch?v=WeNnmp4ak48&feature=youtu.be&t=11m25s
Pitam jesam li imao najmanje glasova kad vec vidim da ste prebrojali, sta mi serete odma.