Dueli autora u definicijama - PRIJAVE (prijavljivanje gotovo, grupe određene, izrazi za definicije podeljeni)

1. (usro sam se).

(usro sam se).

Hm, dva puta piše usro sam se. Da se nisi ti ko i ja usro? lololo

2. Za sada se prijavili:

01. Nienna
    02. Leprikon
    03. Thilmo
    04. DeadKenny
    05. Punjac
    06. Proviron
    07. Christoff
    08. Dzankee
    09. Maggot
    10. Devetar Cokulić
    11. Count Zero
    12. Yeabatch
    13. TucanKamen
    14. Chavez
    15. MileBubreg (ukoliko duel ne bude kada sprema Slavu)
    16. bata gugi
    17. Sejo_govedo
    18. Usain Bolt
    19. Perović
    20. AndreyArlovski
    21. Džordi
    22. glavni
    23. highlander007
    24. dokle_vise
    25. taedium_vitae
    26. .Vule
    27. Jabuchillo
    28. dr-house
    29. loš tenor
    30. mOOt
    31. Zurlovan
    32. miniGunner94

PRIJAVE ZAVRŠENE

3. Ja ću učestvovati u duelima.

4. Evo i mene. Prvi put vako pred javnost dizađem.

5. Изазивам Ђетића на дуел јербо је највећи ондулатор
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/579391_584930231531282_445384730_n.jpg

6. Имаш ову мајицу рихо ? :)
    Гдје има да се купи

7. lele, al' će bude ludnica lolo

8. Има друг. Ред Змаја, онлајн наручивање.

9. E ovi jaki autori svi pustili malo u gaće lolololo

Ja sam se toliko usro da ću zinat napisati definicije sa istom temom koju budu imali finalisti, deset minuta posle njih :)

10. Који блам од мајице. Праве ли веће од М величине? Контам да ово не носи нико старији од 12 година.

11. Слабо конташ. Ја је не бих носио, реално. Ал' да видиш друга усро би се у сва три агрегатна стања.

12. Rile, ajde i ti da učestvuješ лоло

13. Bruce, ko je tebi šta rekao? :P

14. Може, ео имам ја рукавице за спаринг, купила ми жена за рођендан :Д

15. nisi pratio temu Agi, prvo su mene prozvali da sam se usro, vas dvojica ste followeri :)

16. Ebi ga, ispalih se :D

17. čisto da znaš, ja sam se ovde prvi usro :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.