Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
mislim da smara.. ali je suuuuper :D
Mala plava, mala plava, kad god je vidim mene zaboli glava!
http://www.youtube.com/watch?v=nlCZMWLzALM&feature=PlayList&p=9BD02CCD6929D4B1&playnext=1&playnext_from=PL&index=2
Мислим да много прећуткује
Mislim da slabo šta prećutkuje. :)
mislim da još uvek nije pročitao bekstvo od slobode :D
Mislim da nosi fensi starke. :P
milim da je to njegova slika!
Christine- Suuuuuuuuuper :*
mislim da ima jos da uci ali da ima i vremena
Mislim da je vatrena... u horoskopskom znaku, naravno... :)
hahahahahahahah
mislim da je izuzetno duhovit i opasan...igrac :D
ma vazno da je dobra u dusi..............
mislim da je laki najčudniji teolog ikada.
Мислим да је јако јако млада и заљубљиве природе. И несрећна
Mislim da je jako mlada i zaljubljive prirode. I nesrećna...
Soo sad... :(
:'(
mislim da je neshvaceni, pomalo ekscentricni mladic,koji je dosta ispred svojih vrsnjaka,ali mnogo.
Sve radi na mišiće...
CAR
primitivac(u pozitivnom smislu, kao takav postoji), car