Jana : ona je kao potok sa hladnom vodom koji pada sa vrhova najviših planina. Možeš da se diviš, ali ne možeš da piješ...
Lord: On je tako pun emocija da ce jednog dana i pesnik da postane :)
Јана воли текилу!
Mara voli pivo..i zna da dize stvari :)))
Ово за пиво није тачно. Не волим.
Јана је весељак. :)
fina osoba
Vrh! ;D
smesan, duhovit...sigurno je pirgav i ridj :)))
drago mi to bice:)
ja nju apsolutno najvise volim ovde...bez konkurencije!
Јана је добродушна.
Voli sablje, lobanje, cvetiće i šeširiće... Prava dobra devojčica. :D (PS: Jano, nisam riđ. :D )
Mara je vrlo brza na jeziku, vrlo brza :)
Јана се никад не љути кад се ја зезам.
Jana je ok,stalno visi na chatu i zeza se :D ...osim sto ogovara xDDD ...sve redom pa i mene..al ae :D niko nije perfect
Avikakote me podseca na jednu meni dragu osobu sa Vuke..toliko da pomislim da je njegov dupli nalog Mara obožava sve šale...i na svoj i na tuđ račun.
Svuda je ima...odem na forum, komentare...hiperaktivna:)
Mislim da ga muštra žena :D
Čita ruske pesme :).
Mislim da ima nemirne snove, da mu se znoje dlanovi, da čupa obrve, da mesi testo, da se ne plaši krvi, da jede čvarke, i da ima dobro dupe :ppp
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Jana : ona je kao potok sa hladnom vodom koji pada sa vrhova najviših planina. Možeš da se diviš, ali ne možeš da piješ...
Lord: On je tako pun emocija da ce jednog dana i pesnik da postane :)
Јана воли текилу!
Mara voli pivo..i zna da dize stvari :)))
Ово за пиво није тачно. Не волим.
Јана је весељак. :)
fina osoba
Vrh! ;D
smesan, duhovit...sigurno je pirgav i ridj :)))
drago mi to bice:)
ja nju apsolutno najvise volim ovde...bez konkurencije!
Јана је добродушна.
Voli sablje, lobanje, cvetiće i šeširiće...
Prava dobra devojčica. :D
(PS: Jano, nisam riđ. :D )
Mara je vrlo brza na jeziku, vrlo brza :)
Јана се никад не љути кад се ја зезам.
Jana je ok,stalno visi na chatu i zeza se :D ...osim sto ogovara xDDD ...sve redom pa i mene..al ae :D niko nije perfect
Avikakote me podseca na jednu meni dragu osobu sa Vuke..toliko da pomislim da je njegov dupli nalog
Mara obožava sve šale...i na svoj i na tuđ račun.
Svuda je ima...odem na forum, komentare...hiperaktivna:)
Mislim da ga muštra žena :D
Čita ruske pesme :).
Mislim da ima nemirne snove, da mu se znoje dlanovi, da čupa obrve, da mesi testo, da se ne plaši krvi, da jede čvarke, i da ima dobro dupe :ppp