Mara je jedna od retkih zena koja je i muza dovela na Vuku, i samim tim sprala sa sebe sumnju da je Vuka mesto gde se svasta desava ,,dok andjeli spavaju,,:)))
Nije da cu sada da ti odgovorim po principu ti meni vojvodo, ja tebi serdaru, ali znas koliko te volim:) Predrazinjo je najbolji virtuelni muz koji se moze zamisliti:)
Jedina koja mi uvek ostavi smešak na viceve koji joj se svide, poljubac za nju specijalno, zbog toga.
Takođe, često me inspirišu njene definicije.
Elenna, inspiracijo moja...
Prije svega, kulturan u komunikaciji, a o definicijama da ne govorim.
Pun dosetki, umeren, pozitivan lik :)))
I ima jedan od "jebačkijih" avatara na sajtu :)))))
Предраг смишља најбоље трачеве о мени кад се играмо.
Mara je, iz ljubavi prema mužu, do sad napamet naučila definiciju "Da poljubim da prodje" :)))
Крви има да се напијем ДЛЗ за ту дефиницију! :)
Предраг је мој подсетник.
Mara je jedna od retkih zena koja je i muza dovela na Vuku, i samim tim sprala sa sebe sumnju da je Vuka mesto gde se svasta desava ,,dok andjeli spavaju,,:)))
Elenna je biće koje ja prosto obožavam :)))))))))))))))
Lik koji zadivi svakoga, Miki može od njega fore da uči.
podseti me uvek na film "Dan posle sutra"
Мене Л@ки увек подсети на такмичења за Мистер Универзум :)
Dobra kuvarica, korektan moderator koji je od velike pomoći članovima i izvrstan autor :)
Nije da cu sada da ti odgovorim po principu ti meni vojvodo, ja tebi serdaru, ali znas koliko te volim:) Predrazinjo je najbolji virtuelni muz koji se moze zamisliti:)
Jedina koja mi uvek ostavi smešak na viceve koji joj se svide, poljubac za nju specijalno, zbog toga.
Takođe, često me inspirišu njene definicije.
Elenna, inspiracijo moja...
Ellena je lik i po. Nisam maštovit al' pošto je iz mog kraja sigurno je lik...
Reservoir Dog, prava mala maca izgleda.
Hvala, hvala...:)))
Fina osoba
непознат ми...
Mnogo zaboravan lik :)
mlad dečko koji me sa svojim nickom "Vukašin95" uvjek potsjeti koliko sam matora...(i bre, zar je već i 95-to godište pristiglo na ovakva mjesta)...