Prijava

Storma, si čitala i treći deo, il sam prva dva?
Pošto tek u trećem kreće glavna priča, Eriksone mater ti jebem komplikovanu.

Stigla do prve polovine treće, iz finansijskih razloga ne nastavljam.

Ja se sad jebavam sa petim, koji te bača par hiljada godina u prošlost. Ovaj nije normalan koliki vremenski raspon obuhvataju njegove knjige.

Počeo danas i ja ovaj prvi deo iz Malaške knjige palih, Mesečeve vrtove. Videćemo kakva je.

Prvi je đene-đene, najnezanimljiviji do sad - a sad sam na šestom

To preko kompa čitaš ili si kupovao knjige na engleskom?
Čuo sam da je prvi deo malo teži za čitanje jer ima gomile likova i da treba vremena da se uhodaš. Ja tek na 80 strana ne mogu da čitam od ove sparine, pa tek uveče malo.

preko kompa, doduše otkrio blaženi epub format knjiga, mnogo se lakše čita od ostalih. Četvorku sam iščitao u PDFu, mučenje. Mada vredno, četvrti najbolji do sad.

Stoji da ima milion likova, ali pohvataš one bitne lako, al dok ih sve izređa to traje.

Okle si skinuo? aj mi šibni link u pvt ako imaš.

Pardonirajte ako ima SF tema. Htedoh da se pohvalim, danas sam na Sajmu kupio trilogiju ''Zadužbina'' za 840 dingera sa sve onom finom kutijicom! :)

ima li neko šta kraće. nešto od 5-6 knjiga do osamsto srtrana ili tako nešto. Čitam Rotfusa po drugi put ovog leta. Pročitao sam Vičera, Vukodava, Tri srca i tri kralja, Mač senki, Presto od zmajokosti, ceo Wheel of Time ceo jebenti, Abhorsen sagu doduše ne mogu da nađem 3. knjigu na srpskom ako neko ima link i još par sranja ne mogu sad da se setim. Ima li još nešto kakvo šta mračno?

Imas Mark Lawrence Prince of thornes.
3 relativno kratke knjige ali ubijaju koliko su jake. Glavni lik romana ide i siluje ribe, sece im sise, ubija decu itd. Antiheroj fazon

Ludlo ludlo. Fala jako