Večiti Derbi u fudbalu: Partizan - Crvena Zvezda

1. Ne možeš da dobiješ derbi 10 godina, okrivi državu. GrobariJug

2. "Više niko ne zna da tvoj klub postoji. Pričaj da je brend" - Delije 1989.

3. Dzoni,aj otvori temu za ovaj meme, srpski huligan, pa kacite te fore.. Mnogo je dobro..
    aj nek te ne mrzi.. Mogu i komsije, sprdnja je vr'

4. Može to i ovde da se kači :)

5. Grobare bole kurci, oni su na dobitku svakako. Konačno će da napune nokšir, ovaj stadion.

6. al napravite slike, ovaj tekst ce brzo da se prelista,a slike moz da sacuvas :D

7. "Tvoja braća iz Grčke gađaju srpsku košarkašku legendu stolicama. Tapši ih po leđima" - Delije 1989.

8. http://vukajlija.com/forum/teme/52303-veciti-derbi-u-fudbalu-partizan-crvena-zvezda?strana=14#post_2379739
    "Први дрес Фудбалског Клуба „Партизан“ био је сасвим бео и коришћен је 1945. и 1946. године, други је био сасвим црвена и коришћен је 1946. и 1947. године. Трећи је био плав и коришћен је 1947. године. Опет је после њега коришћен бели до 1948. године, па црвени до 1949. и на крају опет плави до 1950."
    Nemoj mi samo reći da to nije istina.

9. kisni dan za derbi

10. Киша пада ја се клизам, серем ти се на Партизан!!!!!!!

11. kisni dan za derbi

To je Vučić sredio, jer je poznato da Partizan igra kratke pasove i kiša će ih onemogućiti da postave igru i da se dobacuju po zemlji kao Barsa i Ajaks 94'te i Arsenal 04'te i onda je moguće da će cigani da bunare i sudija će svirati penal.

12. c

Киша пада ја се клизам, серем ти се на Партизан!!!!!!!

+1

xD

13. Кад си глуп - Гробари југ опааааааааааааааааа
    али људи, зар ви стварно вјерујете у све то ? :)

14. Не може 500 да нас се скупи на текми, нисмо ми цигани ( гробари југ)

15. ЦИГАНИ НЕМАЈУ КУПАТИЛО ПА МОРАЈУ ДА ПИШАЈУ И СЕРУ У (ШАРЕНИ) ЛАВОР ОПААААААААААААААА!

16. Направимо кореографију - изгледа ко да је састављао дауновац од 12 година - нисмо ми цигани да правимо кореографије (гробари југ)

17. Омања циганска група ти гаси твоју највећу 2-3 пута. АЛКАТРАЗ ЈЕ ЗАКОН ОНИ СУ НАЈЈАЧИ (гробари југ)

18. Добијемо у баскету -
    КАРАЈ ЗВЕЗДУ И ЦИГАНЕ
    Испушимо у баскету -
    ЛИМЕНКЕ, ФМП, ЧОВИЋ, ДРЖАВА, ВУЧИЋ, МАСОНИ ИЛУМИНАТИИИИИИИИИ
    (гробари југ)

19. Вође ти бивши цигани - АЈМО ЈАКО ЦИГАНСКЕ ПИЧКЕ (гробари југ)
    Распадне ти се група ради дроге - МИ СМО СТОКА ПА СМО СЕ ЗАТО РАСПАЛИ, ПЕРОВИЋ ИВАНА ЈЕ ГРОМ ЗВЕКНО (гробари југ)
    Ми смо Гробари панкери, рок, скињаре нисмо ми цигани да пуштамо Тому, на дербијима са разгласа пичи лепа брена и шеки а трибина у трансу (гробари југ)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.