Кад си глуп ко курац - (гробари југ)
кад ти вођа има тетоважу бригате '94 на срцу (гробари југ)
Кад напуниш арену и тиме мобилишеш 98,5 % твоје пуублике (гробари југ)
"Smemo da se krećemo samo u tri naselja u Beogradu. Nema veze izmislićemo da smo gasili Alkatraz." - Delije 1989.
Прођем сењаком у мајици гробари југ, вратим се само са сломљеном руком и фрактуром лобање. МИ СМО ГРОБАРИ НАЈЈАЧИ СМО НАЈЈАЧИ (гробари југ)
20 кењара ти демолира аутобус пун алкатраза - какво је то име кењаре хе хе(гробари југ)
АЈДЕЕЕ АЈДЕЕЕЕ ДА ДИИИВЉАМО
ИЗ ФООТЕЉЕЕЕ
Izgubimo u derbiju - NE TREBA NAM PLAĆENA TITULA Delije 1989.
АЛЕЕЕ
"Ukradi Grobarima foru na temi na Vukajliji i izmišljaj činjenice. U tome smo prvi na svetu" - Delije 1989.
МИ ИМАМО НАШЕГ БОГА
ИМЕ МУ ЈЕ ЂУРА ФРИЗУРА
http://www.zurnal.rs/2013/05/17/duric-pitali-me-iz-intera-da-li-sam-ja-bog-u-beogradu/index.html
"Kada nemamo od 1989. godine čime da se pohvalimo. Mi izmislimo." - Delije 1989.
ГДЕ ЈЕ ВАШ БОГ ЦИГАНИ? ХА ХА ХА
Изгуби задњих пет дербија, зајебава цигане за пјесму о титулу (гробари југ)
12 година не узме титулу, МИ ЈЕБЕМО ЦИГАНЕ 5 ГОДИНА (гробари југ)
"Smemo da se krećemo samo u tri naselja u Beogradu. Nema veze izmislićemo da smo gasili Alkatraz." - Delije 1989.
Кад си глуп ко курац - (гробари југ)
кад ти вођа има тетоважу бригате '94 на срцу (гробари југ)
Кад напуниш арену и тиме мобилишеш 98,5 % твоје пуублике (гробари југ)
"Trener ti izgradio spomenik ustaškim borcima. Pevaj mu da je četnik." - Delije 1989.
"Jedan od vođa kaže da ne uzimate ime Grobarske grupe za svoje. Samo ga ignoriši." - Delije 1989.
ИНСТИТУЦИОМ ПРОТИВ ПРОСТИТУЦИЈЕ
ИНДИЈА ПАКИСТАН ТАМО ГАНЦИ ОВДЕ САМО ПАРТИЗАН
Прођем сењаком у мајици гробари југ, вратим се само са сломљеном руком и фрактуром лобање. МИ СМО ГРОБАРИ НАЈЈАЧИ СМО НАЈЈАЧИ (гробари југ)
20 кењара ти демолира аутобус пун алкатраза - какво је то име кењаре хе хе(гробари југ)
http://img479.imageshack.us/img479/676/derbikup113ca6.jpg
"Imaš loše fore. Pravi se da su dobre" - Delije 1989.
"Grobari imaju dobru foru na forumu. Ukradi je." - Delije 1989