Večiti Derbi u fudbalu: Partizan - Crvena Zvezda

1. Skocimise, ta parola nece imati smisla ako je ti postavis ovde 30 puta... :/

EDIT:

Mi u Mostar i Zagreb išli, a oni nisu smeli do Novog Pazara ahahahahahahaha

Znas ti dobro na sta ja mislim. ;)

2. Jebote, ja sad kapiram, neki su se rodili, a partizan je bio komšija šampiona Evrope, završili osnovnu školu, partizan je i dalje bio komšija šampiona Evrope, završili srednju školu, a partizan bio komšija šampiona, umreće, a partizan će i dalje biti komšija šampiona Evrope!!!

3. Reci mi je l' moguće ovo da postoji AHAHAHAHAHAHA
    http://youtu.be/2uGWkPPks1w

4. Ако Олимпијакос освоји титулу можете да идете па да славите заједно да не заборавите осећај!

5. Johnny Kurajber
    Reci mi je l' moguće ovo da postoji AHAHAHAHAHAHA

Ahahaha, gde si iskopao ovo? Klasicno grobarsko trolovanje, vidi se da su u crno-beloj uniformi...

6. A nije te blam sto ti je najveci uspeh kluba 5 titula u nasoj ligi? :D

Daleko je to od naseg najveceg uspeha, to se cak ne moze ni nazvati uspehom, biti sampion u ligi gde ti najveci konkurent ceka da mu isplate topli obrok za januar kako bi castio porodicu sa kilom cevapa i dvolitrom Jelena za prvi maj.

7. Ahahaha, gde si iskopao ovo? Klasicno grobarsko trolovanje, vidi se da su u crno-beloj uniformi...

Izneverovao sam.

Ukucao na google-u "pet godina tuge" i izašlo. Ali i ime grupe da se pogodi tako, nevera.

8. Daleko je to od naseg najveceg uspeha, to se cak ne moze ni nazvati uspehom, biti sampion u ligi gde ti najveci konkurent ceka da mu isplate topli obrok za januar kako bi castio porodicu sa kilom cevapa i dvolitrom Jelena za prvi maj.

Slažem se, ali opet sigurno je bolje uzeti 5 titula za redom, nego ne uzeti.

EDIT Pardon, 6 titula za redom.

9. Pa, onda je jos gore sto vam je to najveci uspeh, s obzirom u kakvom se stanju nalazi glavni konkurent...

10. Hahahaha, ne mogu da izdrzim duze od pet sekundi slusanja, prokrvare mi usi, ali je definitivno jedan od najboljih bisera koji sam video u poslednje vreme...
    A niko ne spominje jos jedan crveno-beli, crno-beli derbi u subotu...
    http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/003/162/587/hi-res-158801005_crop_650x440.jpg?1368620130

11. s obzirom u kakvom se stanju nalazi glavni konkurent...

To nas nije puno briga, daće Bog i još gore će da vam bude.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.