Večiti Derbi u fudbalu: Partizan - Crvena Zvezda

  1. 'ajde kad je loptu uzeo ninković, mislio sam da će lazović ili milijaš, al' se kapiten usrao od odgovornosti pa nije ni prišao,, i reko' ok, omašio ninković, dešava se, makar je on psihički stabilan da zna da tu nije kraj, ali kad je mijailović kao bek uzeo pre milijaša i lazovića... očekivao sam da će da je otera preko prečke, i iskreno se nadao trećem penalu kako bi ludi bajko došao, izdelio šamare i šutnuo punom pa u kurac :)

  2. Pošteno da su bili penali za Zvezdu, jesu. Što se tiče starta nad Ninkovićem, on je i sam išao na to da mu se sudi penal, to se videlo. Očigledno je to i presudilo kod Mažića da ne pokaže na belu tačku.

  3. I jeste li videli lika sa partizanovim dresom na kraju tekme na kome piše "CHAMPY"? :D

    Хахаха! Ја сам видео! Одма' сам помислио: Јеб'о те, па ми смо стварно усташки клуб. лоло

  4. Pa kakve veze ima da li je isao na to, faul je bio ocigledan, sa sve rukama u visini glave, nije cak bio pedersko saplitanje pa da covek kaze da se nije videlo.

  5. I jeste li videli lika sa partizanovim dresom na kraju tekme na kome piše "CHAMPY"? :D

    Хахаха! Видео сам и ја!
    68 CHAMPY

  6. Nego mene samo zanima jesmo li vas zalepili lepkom lololo
    Ili smo možda namazali lepkom belu tačku pa ste zato promašili dva penala!

  7. Била тешка лопта. К'о да су шутирали медицинку. Лолололо

  8. Kakav degenerik ovaj Nikolic, neko treba da mu objasni da su teorije "protiv domacina se ne svira penal" odavno prevazidjene, boze me budale koji sarlatan je nama trener. Vrati se...Lotare!
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/251669/Nikolic-Dva-penala-protiv-nas-domacina-Van-svake-pameti-je-ovo-sto-nam-se-desava

  9. Vratite nam vermeza barem ima par dlaka na glavi

  10. Koja NJUZ vest, pa jebote kurac, ovo je kao ona vest ,,Zašto nas je Napredak pobedio?''.

  11. E bez zajebancije sad, treba da penzionisete Bajka, a ne da vam propada ono talentovano dete na klupi. Taman da se kolje sa Lukacom, i da konacno imamo 2 dobra golmana za reprezentaciju, za razliku od tradicionalnog nijednog!

  12. Бајка ионако морамо да продамо на лето јер мислим да има уговор до зиме. Рајковић ће од лета вероватно бити први голман.
    А Лукачу свака част. Брани к'о знај. Он вам је једино право појачање ове сезоне.

  13. Slažem se bez zajebancije, bajko bi mogao na kraju sezone da ode u neki evian ili ćezenu, brno, i da rajković počne da brani.

  14. Ја мислим да Бајко ни у Сопоту не би био први голман.

  15. Како је Луди Бајко скино зицер на почетку...ау

  16. Не палите се фрањевци, пуцате већ у следећем колу против Доњег Срема. Саша Илић ће бити мамуран од 1.маја, Лука ће закаснити на утакмицу јер је дан пре тога свирао хармонику у Доњој Чокошини, Нинковић ће се побити на некој ливади првог маја и лежаће на Ургентном, тако да оно, играћете десетковани и Сремчице ће вас јебати.

  17. Izgubili ste od najgoreg Partizana u istoriji fudbala.

    Sramote jedne :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.