Večiti Derbi u fudbalu: Partizan - Crvena Zvezda

  1. Realno, tim koji promaši dva penala i ne sme da pobedi.

    Реално, требало је да свира и трећи за сваки случај да не нервира Вучића, сад мора да намести да Доњи Срем узме бод Партизану следеће недеље у Пећинцима. Лолололо
    Али Којића ће ни кривог, ни дужног да продају у... у Узбекистан!

  2. SVRŠAVAJ PO BAJKOVIĆU

  3. Ma musavi igraju 2 nerešeno i to e to. Odma ce sad protiv Rada da kiksnu, a protiv Voše će se usrati gore nego pri šutiranju penala. To su te sitne duše. Odvikli smo ih od titule ko krezavog malog od sise.
    TI TU LA!!!

  4. Kiksnućete sigurno do kraja bar jednom.

  5. Kiksnućete sigurno do kraja bar jednom.

    Nije vam dovoljno jednom.

  6. Па једном и да кикснемо, опет узимамо титулу. Мора два пута да се киксне ал слабије то.

  7. ŽELJA MI JE PUSTA
    SPERMA MI JE GUSTA
    OJ MUSAVI MUSAVI
    OTVARAJTE USTAAA!!!

  8. Nije vam dovoljno jednom.

    Znam da nije, ali ćete kiksnuti.

  9. Pa hoćemo, jednom. I uzećemo najgovnjaviju titulu ikada.

  10. Против Војводине ћемо мало теже да киксенмо, даће нам бодове због Купа. Једино је опасно против Слободе, али кад смо преживели Нови Пазар и Ужице ћемо. Пре ће Партизан кикснути против Доњег Срема, него ми против Слободе.

  11. ОВО ЈЕ КРАЈ ЈЕДНЕ ЕРЕ!

    л
    о
    л

    Узимамо титулу лагано и то на гол разлику да вас више боли

  12. Kojiko ste vi istraumirani kad se i sad plašite za titulu ahahhahahahahaha

  13. Inače, penali su po meni čisti, a ni oni grobari s kojima sam gledao se uopšte nisu bunili. Situacija sa ninkovićem i potencijalnim penalom... jebemliga, kao da je išao na to da padne. Primili smo evrogol koji ni bufon i kasiljas zajedno ne bi skinuli, znao sam da drinčić ima strašan šut, i dokazao je. Kojić odreagovao vrhunski, kao pravi centarfor, da li ga je usralo ili ne nebitno je, svaka mu čast za reakciju.
    Suđenje kakvo se i očekuje od najboljeg sudije u Srbiji, navijanje nisam čuo jer smo uglavnom gledali bez tona, u kafiću, ne mogu da sudim.

    Naš pacov je izbacio Lazovića onda kad je trebao da ide na kontre i tako dokrajči Partizan, igrao kao pička, i ako je izgubio.
    A mislim da nisam nervozan jer i dalje imamo dobru prednost, nismo pukli sa 2 razlike, i još vodimo glavnu reč. Delom zbog toga, a delom i zbog batice sa brkovima :D

    I jeste li videli lika sa partizanovim dresom na kraju tekme na kome piše "CHAMPY"? :D

  14. ОВО ЈЕ КРАЈ ЈЕДНЕ ЕРЕ!

    Džoni na tekmi vato beleške za novi esej

  15. Realno cete verovatno izgubiti 2 boda u Uzicu, jer Sloboda sad dolazi blizu zone ispadanja, pa ne mogu da se kockaju. Jesu oni danas izgubili od Jagodine 0-4 u Uzicu, ali su poslednja 3 gola primili od 76. minuta. Rad naravno dobijate, farsu sa OFK posle proslogodisnje BESTIDNE utakmice ne bih ni komentarisao, dakle ostaje jedina sansa da Jagodina opet uzme kup, pa da se Vojvodina bori za 3. mesto i Evropu.
    Jednom recju: titula!

  16. http://balkans.aljazeera.net/sites/staff.balkans.aljazeera.com/files/styles/aljazeera_article_main_image/public/vucic_aleksandar-main-epa_3.jpg

    ГОСПОДО, АКО МЕ ПИТАТЕ ДА ЛИ ЋЕ ЗВЕЗДА БИТИ ПРВАК, РЕЋИЋУ ВАМ СЛЕДЕЋЕ: ЈА САМ РЕКАО ДА ЋЕ ЗВЕЗДА БИТИ ПРВАК И АКО ТРЕБА САМ ЋУ ЈОЈ ДОНЕТИ ТИТУЛУ.

  17. Ne sporim penale ja aco nisam ni gledo utakmicu nego mi smešno što ste oba promašili to je taj pobednički mentalitet o kome govorite hnjohnjohnjo

  18. Ове сезоне од 8 пенала дали смо 2. Нећемо педерски да побешујемо, бечка школа јбг.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.