Prijava

Ovo zvuči mnogo moćno! Želim da se prijavim! Računate me obavezno...

YeahBatch
Дајте то такмичење, само немојте да задајете неке дебилне изразе ко прошли пут.

Ono što sam naučio na Vuki jeste da ne postoje debilni izrazi, slike, GIFovi, već samo debilni autori koji od istih ne umeju da naprave dobru stvar...

Nema se šta definisati u slengu, mnogo je bitniji sam izraz nego tekst. Evo ovo, istinski sleng bez mnogo proseravanja. Sama vrednost definicije je u naslovu, ne u tekstu.

Aj, i ja bi probo.

Зашто се пријављујете кад такмичење није ни почело још, не зна се ни какво ће бити тачно. Добро би било да буде исто као претходо, да се не рачуна по плусевима него гласање и да сви заједно предлажу изразе.

ali, ovdje smo svi radi zezanja, zašto ne pokušati? kako god nadležni smisle ja sam ipak ZA i potrudiću se najbolje što mogu.

Može se probati, zašto da ne, ne može se unapred znati tačan epilog, mada velim da sam malo skeptičan po pitanju lucidnog definisanja više defki-krateža na jednu reč/ideju.

Ovo sa brzopoteznim defkama je skroz OK. Neka se dogovore autori za tačan termin sa modom i eto duela. To mi se đa.

(Inače, za zapisnik: ne prijavljujem se.)

Može da bude dužine tvita, 140 karaktera. Ali da se ne računaju tačke i spejsovi i to. Samo 140 slova.

Луди Чак
Može da bude dužine tvita

Što si takav tweet-Strajo? Elem, da nas isplagiraju Istok i ostali ugledni tviteraši, dodajte i ono da se na tviteru može lajkovati.

vidim da će se oko dužine definicija lomiti koplja pa bi to trebalo prepustiti moderatorima da odluče. Do 5 riječi je moj predlog, bez primjera.

Sačekajte da se Seju vrati net, on razbija krateže.

Ovo je jako teško izvodljivo sa kratezima. Ako se piše baš kratež od red-dva onda je vražje. teško napisati dve različite defke. A pak ako bi se duelistima dao različit izraz opet ne valja. Mislim da je moguće ovo izvesti sa kratezima al se baš mora povesti računa o naslovima ili bataliti i staviti da se pišu standardne defke samo sa ograničenim brojem slova.

Prijavljujem se. Pa šta mi bog da.

Не пријављујемо се још. Ал очигледно ћемо навалити ко мува на говно. Биће велико такмичење!

Nisam preterano dobar u kratežima, iako imam desetak u svojim definicijama... Ali, ajde može...

KAD JE PRIJAVLJIVANJE?!

Sviđa mi se ovo. Ako bude takmičenje, prijaviću se. :)

Mančestere nije određeno još.

Волем кратеже. Рачунајте и мене. Само гледајте да не спуцате организацију одма' сутра, него најавите на вријеме. Рјеђе сам за компом ових дана.

Само гледајте да не спуцате организацију одма' сутра, него најавите на вријеме.

+1

A u prošlom takmičenju je učestvovalo 32 autora, ako se ne varam, sad bi moglo malo više, oko pedesetak, možda se neko ne prijavi na vreme, ne stigne, a i krateže je veoma lako čitati jer su kraći, bar moje mišljenje....