Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ненин, ти си нека жестока Србенда а имаш Хрвата на аватару?
Odgledao sam prvih 20ak minuta... Ne svidja mi se... Ima gomila praznih pretpostavki tipa onog lika sa pravnog fakulteta da ne moze to biti ubistvo jer tako se nesto kod nas nije desilo. A i to pisanje kazni je slabo. Od mesta gde mu je bio parkiran auto do Irish pub-a je moguce stici za realno 3 minuta ako preskocis semafore, mada ako su dolazili iz Marsala Birjuzina onda bi trebalo 5-6 minuta. Za sad mi se ne svidja film, ako ce kasnije biti nesto verodostojnije onda super... Tezina lanaca baca drugaciji pogled na dogadjaje od opsteprihvacenog dosli su zli cetnici i ubili jadnog malog Muju. Naravno da ne pokriva nase zlocine, koliko sam video ne prikazuje i druge, daje svoje vidjenje na dogadjaje u Srebrenici i daje takodje vrlo zanimljiv pogled na razloge za osvajanje Kosova.
EDIT: Dzoni je Jugosloven...
pfff boring. brate sve se zna, pa zimus je u blicu pisalo da postoje svedoci koji su videli da je sam pao, dali ljudi izjave, ali ih niko nije zvao da svedoče. to je propust sudstva, koliko i propust odbrane...
proviron, reme, ta stvar sa tim genijalcem urošem je išla tako šro su navijači tražili PRAVDU, a ne SLOBODU. dakle, samo su tražili fer suđenje i fer kaznu, koliko je zakonom propisano....
http://www.kurir-info.rs/rts-odbio-da-prikaze-film-tezina-lanaca-clanak-288509
A i koji kurac Malagurski misli da je on bogom dan pa da RTS mora prikazati njegov film?
Odgledacu, sad nemam vremena. Moram nesto jos da odradim inace ce mi sef skakati po lobanji... :)
14 momaka ubili jednog.
Fizički nemoguće, jebeš ga.
Nenine, mešaš babe i žabe. Televizija pušta ono što ljudi žele da vide, većina hoće Paradu, većina hoće derbi, većina hoće Zvezde granda, 300 ljudi hoće Težinu lanaca. Šta nekog kovača iz Vlasotinaca, babu sa Buvlje pijace ili 15. godišnju klinku koja se napije od đus-votke zanima šta se dešavalo 90ih. Daj zabavu, lako ćemo ostalo. Težina lanaca nije zabava.
Pa i nije neka konkurencija i standard na RTS pa da mora da bude bogom dan.
Ne bi verovao koliko ljudi više želi da gleda nešto staro što im se garantovano sviđalo, nego nešto novo što im na prvu ruku i nije baš po volji ili su neutralni. Takvoj vrsti ljudi, sa relativno uskim shvatanjima i vrstom humora će Đoša, Šurda, Jare i Đenka uvek biti zanimljivi.
ma ne bre, bila je udarna vest u blicu, i nekoliko dana se pisalo o tome. e sad, dal je bilo u drugim medijima, to ne znam, ne pratim tv....
a što se tiče malagurskog, od njega mi se kenja. gledala sam težinu lanaca, još nomad, i generalno je ok film, ali je toliko pretenciozan da sam na kraju ostala sa "meh" utiskom.
i pre par nedelja sam ukačila tu njegovu emisiju na bivšoj košavi (ne mogu da to nazovem hepijem, jer je hepi bila tv za decu, koja je bila super, i na kojoj je bilo divno raditi, sve dok je košava nije kupila, i uzela njeno ime, jer je hepi, kao dečja tv imala veću gledanost od buđave košave), i već posle dva minuta je krenuo da me hvata transfer blama, pa sam morala da prebacim. bio je kao neki prilog, kao on konfrontira nekog dekana na nekom fakultetu, i kao žešća je faca, i kao on je sad srpski majkl mur. toliko mi se prokenjalo od toga (i od one njegove odvratne rošave face), da sam morala da idem da kakim kod kaće...
bruce, ti reče da će se tek videti ko ga plaća. e pa nije teško skontati ako pogledaš na kojoj tv ima emisiju, odnosno ko je vlasnik te tv...
потписујем
+1
Šta misliš zašto su najpopularnije serije i filmovi one sa seoskom tematikom? Ljudi ne žele da razmišljaju.
Malagurski ima svoju emisiju na Hepiju?
Ako neko misli da je Tezina lanaca bilo pretenciozno sranje puno izvrnutih stvari pogledajte ovaj film:
http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8
Dosta stvari koje je on spominjao tamo su ovde potvrdjeni od strane ucesnika rata.
ma ko ga bre daje na kašičicu? marić? peconi? sam sebe?
inače, normalno da ljudi oće hleb i igara. toliko imaju sranja u svakodnevnom životu da ih boli kurac da razmišljaju.... oće bre makar na sat vremena da zaborave na svoje probleme, da zaborave na tomu, borisa, dinkića i ekipu, narafski da će da gledaju turske serije i farmu, boli ih kurac za tatona, i pravosuđe... znaju oni da je kosovo srpsko, znaju da je srbija do tokija, a to je u ovoj smrdljivoj zemlji najvažnije. kakav narod, takva vlast... opušteno....
ma meni je taj film, što se tiče sadržaja manje više ok, al nam je otkrio rupu na saksiji, al kao ajd, nek se malo snima i naša strana priče, nego mene je užasno smorio produkcijski deo, kao da se upinjao da što više liči na zaitgeist i murove filmove.. ne volim kopiranje...
edit: da, fali nam konstruktivnih rasprava na forumu, ovde se svi ili kao nešto slažu,ili odma krenu se pljuju međusobno, tako da svaka čast za temu :)
Rado, ali ostalo mi je još malo saobraćaja. :(
pazi, ja znam ljude kojima je pink non-stop upaljen, čak i dok rade nešto drugo, nema veze nek gori, naići će nešto što gledaju, tj. gledaju na pinku sve po malo... imam ja neku teoriju da oni nešto tu tjunuju kad emituju, pa se ljudi navuku ko na drogu, al opet, to su neke moje paranoje...
pa pazi, ima velike veze to ko je vlasnik tv. pogledaj ko je vlasnik pinka, pa odma ukopčaš zašto i kako je došlo dotle dokle je došlo sa tim pinkom... tako isto i sa bivšom košavom. u tu televiziju se upumpavaju ozbiljne pare (ali ne dovoljno ozbiljne da bi napravili kvalitetan program), a nemaju apsolutno nikakvu zaradu, jer je 93% reklama za firme koje su u vlasništvu peconija, a peconi je vlasnik košave. peconi se fura da je karić, ima taj kompleks da pored svega što ima (a stekao "poštenim" radom), bude još i dirEktor na televizijU. i onda kad pogledaš kakve se sve emisije tamo emituju, još gore dno dna od pinkovog dna, i znajući ko su mu urednici i ko je direktorka, tačno znam kako je tekao pitch za malargurskijevu emisiju (čitati sa seljačkim akcentom) "e, 'vo da Emituješ, ima ti se digne rEjting bre odma, znaš bre kako srbi vole teOrije zavere i da isterUju pravdu, ima bre svi da prEbacuju kanal na nas!"...
tako da, iako je dobro da se čuju sve strane medalje, ja bih ipak tog malog rošavog uzimala sa dozom rezerve... na kraju krajeva, rada đurić je veći majkl mur od njega, a njeni prilozi čak i uspevaju da isteraju neku pravdu..
Nisu ga gurnuli, tacno, ali su doprineli tome da sam padne. Nije mi zao takvih navijaca. Koji kurac uopste napadaju jednog coveka? Gled'o sam neki dan film na teveu, al' nisam od pocetka, a bogami ni do kraja, a i ovo sto sam gled'o nisam mog'o na miru da odgledam, pa kontam da sam i propustio neke detalje. Jesu li oni Tatona uopste napali sa nekim raylogom? Je l' ih on provocirao necim? To je ovde kljucno. Ako su ga napali iz cista mira, treba da trunu u mardelju, jasta! Iako ga nisu gurnuli, ne verujem da je Francuz padao zato sto mu se padalo. A sto se tice ovih smradova iz pravosudja i zdravstva, to isto treba pola njih pohapsiti i sve zajedno u buvaru. Ko ih jebe sve kad se ponasaju ko stoka. Naravno, ovaj sto je dokazao da uopste nije bio tu kad se to desilo treba da bude oslobodjen.
Poenta njegovog filma je, koliko sam shvatio, u tome da su nam institucije u kurcu i koliko se yloupotrebljavaju mediji. A ovo da je nepravedno svaljena cela krivica na navijace je sporedno. Al' cini mi se da je Malagurski aludirao i na nesto kao da je neko taj incident isplanirao, samo ne mogu da se setim kad nisam odgled'o film k'o covek.
nisam ovo gledo,al onaj ,,tezina lanaca,, ima smisla itekako